Biler

Bil dekker utvalg retningslinje

Å ha en bil cover kan bidra til å beskytte bilen din på mange måter. Det eliminerer fugleskitt og tre sap fra farging maling, det minsker sjansen for å ha riper, og det beskytter bilen mot UV-stråler fra solen.

Imidlertid er ikke alle bil dekker det samme. Å velge en for bilen din, må du vite retningslinjene for deg å ha kun best.

1. Har en car dekselet for innendørs bruk, og en annen for utendørs. Vanligvis, fabric anvendt for utenfor utnyttelse er mer holdbare og har en masse ekstra funksjoner enn det som brukes for innendørs parkering. Det er best å ha begge typer som det vil sikre maksimal beskyttelse uansett hvor du parkerer du er bilen.

2. Biler som skal lagres innendørs i lang tid skal beskyttes mot støv, skitt, dings og bulker. En tung stoff, som flanell er perfekt for dette. Myk undersiden av flanell er skånsom nok for bilens overflate, men dens tykkheten kan gi den nødvendige puten.

3. Velg polyester og bomull bil dekker for vannet og solen beskyttelse. De er begge pustende materiale som ikke tillater for dannes kondens.

4. For intens sollys er akryl fiber det beste alternativet. De er dyre, men mengden av beskyttelse som det gir er utmerket. Også, de er veldig holdbare så det vil vare i lang tid. Akryl bilen dekker er også både vann og UV resistent.

5. Velg et cover som tilpassede bilen hvis du ønsker den beste beskyttelsen for bilen. En tilpasset passform dekker kanskje litt dyrere, men det vil gi din bil beskyttelse uten å skjule sin skjønnhet i prosessen. Den tilpassede passformen lar for hver kontur slik at selv om bilen er fullt dekket, merke og modell kan fortsatt være verdsatt. Pluss-siden er at du kan også angi hvilken type materialer som skal brukes for dekning inkludert din fargevalg.

6. Dobbelt sjekke kvaliteten på dekselet ved å ha butikken kjøre noen tester på den. Det skal tåle støv, vann, varme, og selv snø. Holdbarhet burde likeledes være avkrysset gjennom sømmene. Mindre sømmene jeg har, jo mer sjansen for å ha det ha bedre.

7. Prisen er kun sekundære når du velger den beste bil dekselet. Du kan ikke forvente at noen av han mest holdbare dekker er priset lavt sammenlignet med andre typer. Du må alltid vurdere holdbarheten, pris og mengden av beskyttelse som det vil gi til bilen.

Men du kan se det, er bil dekker definitivt en av de viktigste tilbehør for din bil. Velge ett, er derfor svært avgjørende. Å få riktig dekselet vil sørge for at at bilen er beskyttet hele tiden, selv om du er borte. Enten innendørs eller utendørs, er det viktig at du holder bilen dekket så det ikke vil ha unødvendig skade forårsaket av sterke elementer som støv, snø, varme og selv forurensning.