Biler

Hvordan velge den beste bilen dekker

Bil dekker kommer i et bredt utvalg, men i velger hvilken du vil ha, det vil avhenge din personlige smak. Vurder følgende faktorer å gjøre det lettere å velge hvilken bil-dekselet for å kjøpe:

1. Farger. Det er en rekke farger å velge mellom for en bil-cover. For å hjelpe deg med ditt valg, bør du ta i betraktning noen punkter. Først er klimaet. For en solfylt klima, kan du velge lyse farger som vil utfylle sterkt med været. Det vil være veldig forfriskende og kul til øynene til har alle pastell nyanser som dekker bilen. Plus, lys farget stoffer er mindre sannsynlig å blø under varmen solen, slik at de er tryggere. For steder som nesten sikkert har en dyster værmelding, lyse opp dagen med høyt farger for en cover. Bare sørg for at stoffet brukes ble grundig testet ikke for å blø under noen ytterpunkter av været.

2. Stoff. En annen ting å vurdere er stoffet brukes for dekning. Bil dekker en eller annen måte gir en mengde beskyttelse for din bil. Det er derfor viktig å ha et deksel lagd med slitesterkt stoff som kan beskytte billakk for noen elementer. Det er imidlertid noen stoffer som er for tøff de skade lakken. Så se etter en som er laget med høy styrke materiale, men er myk nok ikke å legge for mye bulk på toppen av bilen.

3. Skjerming. Den beste bil dekselet er en som ikke bare dekker bilen per se. Den må ha minst et par ekstra som vil levere maksimal beskyttelse for bilen. Ett alternativ er dekket som er værbestandig. Selv med den ekstreme endringer av været, vil bilen fortsatt være beskyttet. Det finnes også de som er laget med polyester og belagt med UV-bestandig elementer som kunne tåle tøffe soleksponering. Det finnes også stoffer som er ment å beskytte bilen mot industriell forurensning, fugl droppings og tre sap. Hva materialet som brukes på coveret, bør det hjelpe å beskytte bilen mot nedbrytning.

4. Støv beskyttelse. Det er også en flanell type deksler som vil gi beskyttelse mot støv. Denne typen dekning beskytter støv spesielt for innendørs lagring. Flanell er en overlegen stoff men restene pustende og kjempemyke som er god mot noen maling er ferdig. Flanell under myk sikrer også at bilen ikke vil være utilsiktet bulkete eller riper, og vil ikke bli skadet med råte og mugg også.

Ditt valg av car dekselet saker. Det vil sterkt bidra til mengden av beskyttelse som bilen mottar fra deg. I utgangspunktet, din dekselet vil avgjøre hvor mye du bryr deg til bilen din. Når du er i ferd med å få nye bil dekker, sørg for å matche det opp, ikke bare til din stil, men med sine behov. Det vil gi deg ro i sjelen vet at bilen er alltid beskyttet.