Biler

Lagre drivstofforbruk: hvordan å spare bensin når du kjører

Lagre drivstoff-forbruk er noe alle drivere bør vurdere. Å vite hvordan å spare bensin når du kjører, kan du spare mye penger. Ikke bare det, men du vil spille din del i å redusere dine personlige karbon-fotavtrykk. Fundamentalt, det betyr at du bidrar til å lette belastningen på planetens karbon-basert drivstoff ressurser.

Som kanskje ikke gjøre særlig forskjell i din levetid, men det sikkert vil gjøre en forskjell for dine barn og barnebarn. Selv nå, blir olje og naturgass reserver i Nordsjøen utarmet. Kanskje dagens hybrider vil være morgendagens gass guzzlers, og alle biler blir elektriske, men hvor skal elektrisiteten komme fra? Her er noen tips om å spare drivstofforbruk.

Kjøre lys

Du får ikke noe for ingenting når du kjører. Hver unse av vekt i bilen tar ekstra drivstoff å gjøre det flytte og holder den i bevegelse. Det er en lov i fysikk: en Nissan Altima med en verktøykasse i bagasjerommet tar mer drivstoff til å kjøre en mil enn uten en verktøykasse. Du kan lagre på gass ved å fjerne alt du ikke trenger fra bilen. Det kan ikke virke som mye akkurat nå, men over et år kan du spare mye på bensin.

Hvordan spare bensin: gå lett på gasspedalen!

Din gasspedalen skal brukes til å akselerere når du må. Den bør ikke brukes til å rev opp ved trafikklysene. Truffet aldri gass for moro - det koster penger, og reduserer planetens oljereserver! Kanskje i en liten vei- men masse 'smalls' gjør en 'stor'! Du sparer penger og bidra til å sikre at dine barnebarn vil være i stand til å kjøre den fantastiske vintage Mustang du ønsker å forlate dem. Akselerere jevnt, og bare smelle foten ned når du er i trøbbel når forbikjøring.

Holde lufttrykket i dekkene høyre

Bruk riktig dekktrykk som nevnt i håndboken din. Hvis du har ingen manuell du kan finne informasjon på nettet. Under-dekk opprette dra og redusere drivstoff-økonomien. Over-oppblåst dekk reduserer grep, slik at du ikke får den beste verdien for drivstoff du bruker.

Sparer drivstoff-forbruket ved å redusere dra

Det er mange aspekter av biler som skape dra og øke aerodynamisk motstand. Dette betyr at motoren må jobbe hardere for å flytte bilen. Her er noen eksempler:

Stativer: Aldri kjøre med en takgrind på med mindre du bruker den - det samme er sant av syklusen og ski stativer. Du må kanskje velge mellom drivstofføkonomi og bug deflektorer og andre tillegg. Lys stativer også koste deg på drivstoff, og hvis disse kan bli fjernet under langdistanse kjører så gjøre det. Koble dem når du når ditt reisemål.

Luft filtre & griller: sørge hangle filteret er ren. En skitten luft-filter vil øke dra fordi det øker motstanden av luft som strømmer gjennom den. Det samme gjelder foran grillen. Eventuell blokkering vil fungere som en barriere mot fri passasje av luft som den skal. Hvis du stole på grillen for å kjøle radiator, kan det overopphetes og føre til enda flere problemer.

Karosseri: Holde din karosseri ren. Skitne karosseri årsaker drar, fordi luften ikke kan flyte rent langs med den. Voks regelmessig, og buff opp kroppen til en god skinne. Dette reduserer Vindmotstand og gjør best bruk av aerodynamikk bygget inn i skikkelsen av bilen.

Kjøre riktig i syltetøy

Når de treffer en jam, de fleste driverne holde oppe med trafikken foran - raskere, tregere, hastigheten og så videre. Dette omfatter mange gear skiftende (auto eller pinne). Når du sakte ned fremskynde du bruker mer drivstoff enn å kjøre sakte jevnt. Ikke prøv å holde opp, men kjøre på en jevn langsom fart. Du vil spare drivstoff og fortsatt beholde din plass i linje!

Økonomisk Cruising

Når du kjører på en motorvei angitt cruise-kontroll til 55 MPH - gi eller ta noen MPH, dette regnes som den mest økonomiske marsjfart. Mye avhenger av utstyret prosenter, men ved denne hastigheten du pleier å gjøre best bruk av energien som er tilgjengelige fra bensin du bruker.

Ikke kjøre!

Den beste måten å spare drivstoff-forbruk er ikke å kjøre! Mange mennesker vil hoppe inn i bilen sin til å besøke en nærbutikk 200 meter unna. Naboer reiser til samme sted for å jobbe i sine egne biler i stedet for å dele. En dag vil komme når tilgjengelig drivstoff typer er et sted mellom fossilt brensel (eller avledet fra slikt drivstoff som elektrisitet) og ikke-fossil (kjernefysisk, vind, hydro, osv.)

Når den dagen kommer, vil etterspørselen raketten drivstoffpriser. Kjøretøyer, ikke avhengig av karbon-brensel vil være i stor etterspørsel - slik at prisene vil øke! Folk bør bli vant til reiser til fots til skillet er Brokoblet og nye brensel er vanlig. Mellomtiden, gå de korte avstandene - du kunne sannsynligvis gjøre med øvelsen!

Det er flere måter å spare drivstofforbruk. Hvis du fokuserer på hvordan spare bensin under kjøring ved hjelp av tipsene ovenfor, vil du ikke bare spare penger, men også bidra til å sikre at dine barnebarn vil kunne nyte kjører som du gjør.