Biler

Auto glass installasjon råd

Før du kan starte auto glass installasjon hjemme, må du finne riktig stykke glass å passe bilen din. Du kan ringe butikker rundt i byen som spesialiserer seg på dette stoffet, og har de kuttet du et stykke å passe. Du kan også kalle mange auto supply forhandlere som bestiller elementer som disse fra bilprodusenten. Du kan også få noen av disse elementene på steder som berging yards.

Auto glass installasjon krever at du har vinduet stykket, pakning som inneholder vinduet stykket på plass, og lim til å holde vinduet stykket i pakningen. De eldre bilene brukt gummi pakninger til å danne en ramme for stykke glass, men nyere biler bruker ulike metoder av å feste vinduet til bilen. Sjekk med din lokale auto deler forhandler å bestemme nøyaktig klebemidler og tilbehør du trenger for jobben.

Auto glass installasjon i biler som hadde gummi pakninger krever at du har et lite verktøy som ligner en skrutrekker av plast. Dette verktøyet vil hjelpe deg til å trekke pakningen over kanten av vinduet. Plast verktøyet vil sikre at du ikke skader glasset under installasjonen av pakningen. Denne formen for glass er herdet og motstår bryte, men et metall verktøy kan bli den på kanten på bare den rette måten og føre til at elementet til å knuse.

I løpet av det siste trinnet av auto glass installasjon skal du bruke mer lim enn du faktisk trenger. Du trenger å gjøre visse at du danne en helt lufttett forsegling, slik at vann ikke kan trenge gjennom forseglingen. Du trenger ikke å bekymre seg om den overskytende lim den kan raskt fjernes med et barberblad når den har hatt tid til å helt stille. Det anbefales at du ikke klippe bort overflødig limet i minst tjue fire timer etter søknad.

Denne jobben virkelig krever mer enn ett sett med hender. Du må spørre en venn til å komme og hjelpe deg med vinduet. Foran frontruter og bakruten panelene er ofte store og klumpete. Du kan har ingen problemer med å plukke dem opp, men du kan ha en masse bekymring prøver å holde dem på plass mens du får Klebemidler, og pakningen, på riktig sted. Å ha en ekstra par hender vil sikre at din vindu er satt riktig i rammen.

Når du erstatter sidevinduene som er utformet for å rulle opp og ned må du kontrollere at sporene du plasserer er materialet i helt fri for støv og rusk. Sporene som glasset sitter i har sannsynlig brutt glass skår i dem. Du kan bruke et lite paint pensel til å børste dette området Rengjør. Du kan også bruke en butikk vakuum til sugekraft glasset unna. Selv om du ikke ser noen skår bør du bruke maling pensel på dette området fordi en liten bit kan forårsake store problemer senere.