Biler

Ledet strip-belysning for kjøretøy

Boligeiere og bedriftseiere har anerkjent de mange fordelene med å installere LED stripe lys til deres boliger eller bedrifter. Bortsett fra den standard bruken i områder og rom, kan belysning strimler være det perfekte tilbehøret for belysning en bil. Tolv volt LED strimler ville være det beste valget for dette. Mange bilbatterier, unntatt de diesel bil batterier, kjøre på tolv volt. Derfor dette stripe lys kan være knyttet til batteriet på bilen direkte og deretter drevet på denne måten. Når bilen motoren startes få LED-lys energi rett fra bilens batteri forsyning. Dette betyr at det er ikke behov for en strømkilde som er uavhengig. Disse LED bånd også tilfeldigvis har en makt kravet som er mye lavere dermed bil batterier ikke trenger å lide fra dens behandling, og heller ikke gjør din tank med drivstoff eller din lommebok.

Fleksibilitet

Dette stripe lys er noen av de mest allsidige belysning systemene tilgjengelig. Sin kompakte og fleksible design gjør dem ideelle for belysning en bil, spesielt siden lyset skal brukes må være diskret og stand til å passe ulike konturer.

Underlighting biler

Vanlig søknad om LED-striper på en bil er for underlighting. Dette er oppnådd ved hjelp av enkelt LED-striper som kjører parallelt med kant og undersiden av bilens chassis. LED strimler har en lineær figur som gjør dem ideelle for denne typen belysning formål, og resultatet er fantastisk. Uansett hvis du velger farge endring, kjølig eller varm lys LED, det er garantert å forårsake undringen til andre på veien. Effekten av underlighting produserer en avstand oppfatning mellom bilen og veien dermed legge til mer klarhet til bilen. Et smart trekk ville alltid være å sjekke IP-vurdering av LED-lys før du kjøper. Vurderingen vil hjelpe brukerne avgjøre om stripe lys er vann bevis og hvis de er i stand til å tåle ulike eksterne forhold. En tilstrekkelig vurdering bør være rundt IP65 for nevnte bruk, men det er alltid best å sjekke med forhandleren.

Interiør funksjoner

Ikke bare er strip-belysning er perfekt for utsiden av et kjøretøy som de fungerer bare så utmerket i interiøret. Grensen belysning, sete kanten belysning, footwell, eller dashbordet belysning og tak belysning er bare noen av bruksområdene interiør. Videre er stripe LED lys best for både praktisk og estetiske utnyttelse. Bare pass på at lysene av mens bilen er i bevegelse, fordi det kan hindre førerens synlighet, spesielt om natten.

Installasjon

Feste strimler av lys til batteriet kan oppnås ved å koble to core kabellengder til sine tilsvarende sektorer på bilens batteri. Minuttet bilen er startet, bør disse beslag umiddelbart lyser opp og produserer en fantastisk belysning stil som kan gjøre alle kjøretøy som skiller seg ut. Den beste delen om LED er at det er generelt trygt å bruke. det ikke varme opp derfor det er ikke en brannfare. Den inneholder ikke noen skadelige komponenter liker kvikksølv så brukernes likeledes idet miljøet er gratis fra skade.