Biler

Den nye porsche 911 gt3 med 3 stykke hjul og nye drivverket

Porsche 911 har spawned mange varianter i hele sin historie som spenner fra det luksuriøse til hardcore, nedstrippet modeller utformet for maksimal ytelse baneoddsen. De siste 20 årene har sett 911 gjøres om til en spesiell GT3 modell variant at fokuserer på å lage best kjøreopplevelsen på racerbanen ved å tilby en rekke eksklusive alternativer, vekt lagring tiltak, og høy ytelse teknologi for å gjøre 911 til en racerbil for veien. Den nyeste 991 generasjons Porsche 911 GT3 bærer på suksessen til de tidligere GT3-modellene og blir den raskeste av sitt slag til å noensinne treffe racerbanen takket være nye aerodynamikk, en bedre drivverk, 3 stykke hjul og en oppstille av ny teknologi.

En av de spesielle delene av Porsche 911 GT3 er dens powertrain som har alltid vært en høyt turtall versjon av standard 911 Carrera S motoren og en manuell girkasse. For den nye 991-generasjonen av GT3, et par ting forandret, spesielt å være overføring. I stedet for standard seks-speed manuell brukes en syv-speed forsterket og modifisert PDK duala-clutch overføring som ligner på de som brukes i selskapets racing programmer. Mens dette kan ruffle fjærene på ekte Porsche entusiaster, vil de være glad for å se et høyt turtall 3.8-liters boksermotor med seks slår bak 3 stykke hjulene. Motoren er i stand til å nå hastigheter på 9000 RPM og produserer 475 hp på 8,250 RPM og 324 lb-ft av dreiemoment ved per 6250 RPM. Dette gjør det super bil å nå 60 mph fra resten i bare 3,3 sekunder og en toppfart på 195 mph, bra for en raskere rundetid på Nurburgring enn forgjengeren for kraftigere 997 911-GT2.

Mye av Porsche 911 GT3 suksess som en sporet bilen, og når det gjelder salg er hovedsakelig på grunn av sin kvikk chassis. Bilen er basert på bredere kroppen av 911 Carrera 4S modellen å forbedre trekkraft og manøvrerbarhet, og funksjoner spesiell motorsport oppgraderinger som aluminium komponenter og 3 stykke hjul. Deler av suspensjon som fjærer og støtdempere er laget av lettere materialer og tilbud bedre bundet, rebound og høyde karakteristika for bedre samlet ytelse. Nye lette aluminiumslegering bremsene er brukt som funksjonen monoblock fire-stempel calipers og 380 mm ventilert plater som er avkjølt av nye integrerte kanaler. Nye 3 stykke hjul med en center låste mekanikk og smidde aluminiumslegering bygging bidrar til å redusere vekten på wheel hub og gi bedre samlet ytelse.

Ny teknologi hjelper også å gjøre Porsche 911 GT3 mer sammensatt og gi bedre resultater på racerbanen. Porsche aktiv suspensjon ledelse bidrar til å kjapt endre demper innstillingene for å holde bilen komponert og håndtering godt under krappe svinger og høyde endringer. Porsche dreiemoment Vectoring bremser innsiden 3 stykke hjulet under en tur til å gi mer smidig håndtering i krappe svinger og hjørner. For første brukes gang bakaksel styring til å forlenge nesten sporet av både foran og bak aksler for bedre grep egenskaper.

Nye aerodynamikk er også kjennetegnet på 991 generasjons Porsche 911 GT3. En større hekkspoiler vinge, nye sideskjørt, en ny front splitter og avansert støtfanger design med nedkjøling sundene er alle forbedringer over gårsdagen generasjon som redusere luftmotstanden og øke downforce for bedre generell ytelse.