Biler

Hva er den riktige tingen å gjøre etter at du har truffet et dyr med bilen

Hundretusener av dyr blir påkjørt av biler hvert år, og noen av dem overleve, hvis riktig medisinsk omsorg gis i tid, men mange av dem ender opp døde. Selvfølgelig, treff ingen et dyr med sine biler med vilje, men det er tilfeller når du ikke kan unngå det og du kjører inn i en hund, katt eller en hjort, gjennom ingen feil på egen hånd. Men, selv om det ikke er din skyld, hvis du noen gang truffet et dyr, bør du prøve og sørg for at du tar vare på den, og lagre sitt liv. Så, et par tips kan komme beleilig hvis du noen gang finner deg selv i en situasjon som dette.

Det første du bør gjøre når du treffer et dyr, er stopp en gang og se hvilken tilstand den er i, og om det er fortsatt i live. Men, husk å ikke forlate bilen i midten av veien, men trekke over til siden. Komme nær dyret, men gjøre det sakte, uten alle bardus beveger, siden du kan skremme det av, og det kan prøve å sparke eller klø deg. Hvis du opprette at det er død, er alt du kan gjøre ta den av veien og sette det på siden av veien. Deretter, ringe umiddelbart politiet og de vil ta seg av transport av døde dyr.

Hvis det er fortsatt i live, kan du ringe en veterinær kontor eller politiet, hvis du ikke har et telefonnummer til en veterinær sykehuset. Når du har gjort at samtalen, ta et håndkle eller et stykke tøy og tørke blodet av den skadde dyr. Så, kan du prøve å dekke såret med en bandasje, slik at den ikke mister for mye blod. Du må gjøre dette så snart som mulig, siden et dyr kan leve med brukket beinet, men overdreven blodtap er dødelig.

Mens du gjør alt dette, kan du prøve ikke for å flytte dyrets hals eller området rundt sin ryggraden, siden det kan har vedvarende frakturer og selv den minste slå eller vri i nakken eller ryggraden kan også være dødelig.

Nå, etter at du har gitt førstehjelp til dyret, kan du dekke det med et teppe, hvis av noen sjanse du holde et teppe i bilen, eller du kan bruke jakken eller på andre stykke klær, å holde den varme, og så bare vent for veterinær eller politiet til å komme og gjøre jobben sin.

Men det viktigste som jeg ønsker å påpeke er: Vennligst gi din beste sjanse å unngå dyr ulykken. Du vil spare deg selv og offeret fra store vanskeligheter.