Biler

Trinnvise instruksjoner for installasjon guide for ledet skanner knight rider lys

Er du lurer på om installere en alle ny LED-skanner Knight Rider lys kit i bilen og sparking opp bilen din kjedelig? Hvis svaret er ja, så denne artikkelen bare kan komme som en hyggelig overraskelse for deg. Listet nedenfor er enkle lett-å-følge instruksjonene for å installere en Knight Rider lys kit i bilen.

Installere en LED Knight Rider kit krever ikke mye spesifikke faglige ferdigheter eller teknisk ekspertise. Med enkel plug and play-anlegget, kan slike illuminations installeres innen minutter uten å sette i noen betydelig innsats. Dette settet kan enkelt installeres i bilen ved å følge enkle instruksjoner skritt for skritt. Les nedenfor for å vite hvordan!

Fjern kit og åpne opp forsiden av bilen.

Plasser skanneren baren på en slik måte at den ledninger delen av kit ligger nær batteriet på bilen din. Dette gjøres for å sikre at senere illuminations kan drevet lett med bilens batteri uten noen slags ledninger problemer.

Ta ut zip båndene og knyt skanner baren på grillen av kjøretøyet ved hjelp av zip-bånd. Mens knytte skanner baren med grillen, sørg for at den slutt delen av LED-skanner bar ledningsnett ikke får bøyd, ellers hele oppsettet kan bare bli skadet. Den slutt ledninger delen må holdes rett gjennom hele prosessen, uten å mislykkes.

Når baren er bundet fast, kan du knytte LED-skanner med kontrollmodulen, som er levert i Knight Rider kit.

Sørg for å skjule veien kontrollmodulen nær batteriet på bilen. Dette vil sikre at kontrollmodulen alltid forblir tørr og intakt uten å bli skadet.

Ut av ledningene i kontrollmodulen, kan du koble bare røde og svarte ledningene med de positive og negative terminalene av bilbatteriet. La alle gjenværende ledningene som det er, uten noe som helst.

Når tilkoblinger er gjort, er du klar til å flaunt oppgradert versjon av skanneren LED Knight Rider lys utstyrt bilen.

Ved å følge instruksjonene ovenfor nevnte, kan en LED skanner Knight Rider lys kit installeres enkelt og raskt i bilen. Nå, du slipper å rush til lokale mekaniker eller panikk om hvordan du installerer nylig kjøpte skanner lysene i bilen. Bare Les gjennom disse instruksjonene og formidle et alt nytt utseende til din bil!