Biler

Nyttig bil rengjøring hjelp og tips

La oss innse det, de fleste av oss hvem egen biler vil faktisk ønsker de skal være sprudlende og ren - selv om det ikke fungerer alltid ut på den måten! Her er noen raske nyttige tips og tips for effektiv bil rengjøring.

* En håndvask er alltid veien å gå. Håndvask gir deg en sjanse til å oppleve taktile formen på karosseriet, å være i full kontroll av behandlingen, og er en fin måte å inspisere og gjøre deg kjent med bilens overflater!

* Prøv å bruke baby kluter på bilen oversikter, de rene som ny og la et antistatisk lag!

* En god kvalitet chamois eller mikrofiber klut er anbefalt for tørke en kjøretøy overflate, vil andre elementer som gamle kluter eller bleier oftere så ikke la fin "hår linje" riper. En riktig chamois eller klut vil plukke opp de dårlige ting, ikke å slipe den til lakk.

* En hendig måte å kvitte seg med frontruten filmen er å legge til en spiseskje av ammoniakk per 600 ml vann... Dette er mye mer effektivt enn vanlig gamle såpe og vann.

* Vi legge merke til mange mennesker bruker oppvaskmiddel når du vasker bilen... ikke gode venner. Det blir bilen ren, men strimler noen beskyttende voks belegg, utsette bilen til mulig kutt og riper flekker. En vask såpe vil gjøre en mye bedre jobb hvis du vil beholde din lakken!

* Som varmere måneder tilnærming Prøv ikke å vaske bilen når kroppen er varmt, som rett etter å ha kjørt eller i direkte sollys. Varme hastigheter tørking av såpe og vann, noe som gjør vasking vanskeligere og øke sjansen for at flekker eller innskudd vil danne; Unnskyldninger til svart bilentusiast - dette gjelder særlig for mørkere biler.

* Når rengjøring bilvinduer Vær sikker på bruk en bil rengjøringsmiddel, hjem basert rengjøringsmidler og produkter kan skade bilen windows, spesielt hvis de er tonet!

* En gamle Jesus fisk eller 'tilbake' bil klistremerke klamrer seg til det siste liv? Du kan fjerne bumper stickers ved mette dem med varm eddik.

* Gå topp til bunn! Når rengjøring en bil som det er alltid best å starte på toppen, som vann reiser ned dette vil spare dyrebar re-wiping tid... er gravity din venn!

* En kvalitet frontruten additiv i tillegg til vann i tanken din vaskemaskin vil hjelpe i å fjerne eksterne smuss og skitt fra frontruten din. Visjon er alltid en god ting!