Biler

Hvorfor ta 2 timers driving lessons

Driving Lessons - en time eller to??

Visste du at gjennomsnittlig folk som passet deres førerprøven har hatt 47 timer kjøring leksjoner med en Driving Instructor kombinert med ytterligere 20 timer med private praksis fra en venn eller familiemedlem?

Med den nasjonale GJENNOMSNITTLIGE kostnaden for en drivende leksjon står nå på £24 per time, ser noen nye elev-driveren på godt over £1,000 å passere deres test. Som om kostnadene ved leksjoner og privatundervisning ikke var nok, vil dagens elever også måtte betale for en teori og fare oppfatning teste på bekostning av £31 og deretter å måtte betale ut en annen £62 i løpet av uken eller £75 i helgene å sitte praktisk test før de kan få at alle viktige drivere eksportbevilling. Rimelig å si at lære å kjøre i dagens verden ikke er billig!

Så hva kan elevene gjøre for å holde kostnadene på et minimum?

Enkelt! Bestille to timers leksjoner i stedet for en time, og ta en aller minste av en leksjon per uke. Elever som tar to timers leksjoner er mer sannsynlig å passere deres test på mindre enn halve tiden av de som bare tar en time undervisning hver uke.

Hvorfor så mange kjøring skoler tror at å ta en to timers kjøring leksjon vil gjøre en slik forskjell og få dem til å teste standarden raskere?

Først av alt ved å ta en to timers kjøring leksjonen din Driving instruktør kan ta lære du på langt lengre ruter, lærer deg hvordan å lese en vei og ikke bare hva du skal gjøre i ditt lokale område. Du vil også lære å kjøre mer uavhengig, bygge din tillit og kjøreferdigheter raskere ved å være utenfor komfortsonen i et område som er helt nytt for deg.

Tar leksjoner tett sammen, vil det bidra til å bygge din langsiktig hukommelse av nye og vanskelig fag. Det står til grunn at mer ofte og oftere du øve et emne, jo mer sannsynlig du er å huske hvordan å gjøre det hvis det ikke har vært lange perioder fra din kjøring leksjoner.

Samlede tar lengre kjøretimer oftere kan være en stor kostnad først, men i det lange løp vil du har fikk å teste standarden og bestått kjøreopplevelsen test raskere, og derfor har lagret selv en liten formue.

Lagre din tid og pengene - bestille to timers leksjoner!