Biler

Nye honda civic 1.8s

Etter en prøvekjøring av alle nye Suzuki Swift 1.4 CBU hadde jeg fortsatt nok tid til å fortsette å test kjøre en annen bil. Jeg gikk til Honda Showroom og servicesenter som er bare en gate unna Suzuki utstillingslokale i Jelutong. Faktisk jeg ønsket å teste den nye Civic Hybrid, men de har ikke teste modellen her. Så jeg valgte sin lignende søsken, Civic 1.8S. Faktisk, har de også ikke Civic 1.8S. De bare hadde Civic 2.0. Men tilbød fin saleslady hennes tur for meg, som er Civic 1.8S, til meg. Jeg er så takknemlig til henne.

Det var en hvit Civic 1.8S som var bare 5 måneder gammel. Denne Civic 1.8S er utstyrt med projektoren lykter også, men uten HID og auto planering. Likevel, jeg fortsatt beundret det så mye.

Hun ble enige om å la meg gå for en spinn på Jelutong expressway. Da jeg kom inn i bilen, kan jeg føle bilen er veldig romslige og dashbordet ser elegant. Dashboard kommer i dobbelt tonet farger.

Selv om 1.8S versjonen ikke har keyless oppføring og en rekke andre funksjoner som er tilgjengelige i Civic 2.0, tilgjengelige funksjoner og funksjoner er mer enn nok for daglig driverne som oss.

Øyeblikket jeg oppstart av motoren, ble jeg forbløffet av stillheten i kabinen. Det var veldig stille selv om motoren har startet. Lydisolering inne i hytta er superb panelet måleren er stilig og blå i fargen kombinert med den jeg-MID. jeg middels er godt pakket med kjøring informasjon, som er langt mer enn du ville kreve. Jeg liker de 2 blå/grønn barene som vil fortelle deg hvor økonomiske er din kjørestil.

Bilen er fullpakket med 6 høyttalere som er den samme som den Civic 2.0. Lyden er veldig klar og god bass er ikke altfor harde eller myke. Audio-system leveres med en AUX, en USB og et CD-system. Jeg har flere forespørsler en ICE-system som i denne Civic oppfyller alle mine behov.

Vi begynner å kjøre, bilen flyttet jevnt og pedalen jobbet fleksibelt. Stepping på pedalen og bil-akselerasjon er i perfekt forhold. Civics styring ga meg en god følelse av en solid stasjon, takket være skinn pakket styring med EPS-funksjon for å gi presis håndtering på bilen. Under kjøring gikk vi gjennom noen humper og jettegryter. Bilen syntes å være ikke påvirket fra de som vi knapt kunne føle noen risting når du kjører gjennom disse støt og jettegryter. Dette er absolutt mye bedre enn andre biler som jeg har kjørt før, alt takket være sin forhjulsoppheng med MacPherson spankulere og bakre boggi Multi Link.

Under prøvekjøringen klarte jeg å etasje på gasspedalen og følte kraften til 141PS @ 6500RPM, 174Nm @4300RPM i-VTEC motoren. Utstyret falt til 3. redskap for bedre akselerasjon. Alt virket bra. Støynivået er minimal selv om jeg har akselerert til 6000RPM. Kraften i-VTEC aldri la meg ned selv om det bare en 1,8 søppel-motor.

Bevæpnet med 205/55/16 dekk med 16 felger, er bilens kjøring og håndtering stor. Jeg kjørte bilen på 110 km/t, og jeg har fortsatt tillit til å gå raskere, men saleslady begynte å holde meg :)

Svinger i høy hastighet med denne Civic 1.8S skaper ikke mye kroppen rulle til oss i forhold til min Vios. Bilen håndterte kurvekjøring veldig bra. Honda Civic lett kan passe 5 voksne med masse benplass. Faktisk, føler jeg sjåføren sitteplass er for stor for en som meg i en høyde av 170 cm. Kanskje er jeg vant til å kjøre en mye mindre bil: P

Kommunal 1.8S har ikke Lær seter. Men stoff setene er flott for sitteplasser for. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer 2 kollisjonsputer, ABS, EBS, BA og VSA.

Total, bilen er flott med romslighet, komfort, ytelse og håndtering. Det har alt å være god bil bortsett fra det faktum at Civic 1.8S ikke kommer med high end gadgets som Ford biler. Prisen er RM115, 980,00. De som kjøper den før CNY ville ha fått en rabatt av RM2, 888. Besøk virkelige bilen av for andre bil vurderinger.