Biler

Camry 2.0 g 2011 test kjøre Anmelde

Happy kinesisk nyttår 2013! En annen flott kinesisk nytt år har gått igjen. Enn vanlige høydepunktene av kinesisk nyttår for min familie, innsamling og dampbåt, denne gangen min onkel kjørte sin 2011 Camry 2.0 G tilbake til Butterworth, Penang. Han anmodet meg å hente sin datter fra Penang flyplass. Hans datter har bare fikk gift med en fantastisk Hong Kong-fyr og hun kommer tilbake fra Hong Kong for å feire med oss etter feirer det med sin mann og hans familie. LOL.

Selvfølgelig, jeg akseptert hans tilbud, men ikke uten å få ham til å la meg bruke sin Camry 2.0 G å hente datteren. Ja, jeg fikk å kjøre sin Camry til flyplassen :) Selv om det ikke er den nyeste 2012 Camry, hans Camry fortsatt tiltalende og var moro for meg å kjøre. Camry kommer med full skinnseter og har elektronisk justerbare forsetene. Camry 2.0 G kommer med sofistikert farger som skaper en behagelig miljø for alle innenfor ride. Dashbordet er dekket med beige farget og tre trimme gi Camry en klasse for egen. Styringsgruppen kommer med bryteren kontroller for lyd, bluetooth kontroll og cruise-kontroll.

Jeg ble overrasket av romslighet av bilen. Førersetet virker for stor for min høyde på 170 cm. Kanskje er jeg altfor vant til min Vios sete. Bakre setene kan innkvartere 3 voksne lett med mer enn nok plass til hver av dem. Det er 2 air-con ventiler for baksetet også. Air-con kommer med Plasma klynge og Ion funksjoner som sikrer luften inne i hytta er rent og sunt for passasjerer. Air-con kommer med to-sone automatisk klimaanlegg.

Motoren var rolig, men ikke så stille som Honda Civic 1.8S som jeg klarte å prøvekjøre noen uker tilbake. Seter og styring er brukervennlig når det gjelder justeringer, det bare tar mindre enn en minutter for meg å justere dem, inkludert bak og side speil til en optimal posisjon for meg. Panelet måleren er opplyst med hvitt tilbake lys som er behagelig førerens øyet.

Camry 2.0 G panelet Meter

Turen var om natten, så jeg fikk å slå på projektoren headlamps med HID. Hvitt lys spredt godt, gir meg svært kraftig lys, slik at meg å se klart. Headlamps' design synes ganske attraktive spesielt på indikatoren for å slå med 3 linjer.

Jeg følte en god respons fra bilen ettersom den beveget seg uanstrengt når jeg tråkket på pedalen, men det går ikke over dreiemoment ved lave TURTALL. Det er ikke underpowered og starter akselererende lett. Bilens motor DOHC med VVT-i, 147PS @6000rpm ga meg veldig god akselerasjon selv med nesten full Last, 2 voksne og 2 barn i bilen. Gear skiftende er utmerket, forholdet mellom gears er suveren og glatt som jeg knapt føler gear endring. Takk til 4-trinns automatisk girkasse med Super ECT (elektronisk kontroll-overføring). Min onkel sier bilen ikke er kraftig nok for forbikjøring på motorveien. Han hadde rett, dette Camry 2.0 G ikke kan være en bil som gir deg god spurt på motorveien, men er mer enn nok for alle å nyte en komfortabel tur. Camry er utstyrt med ECT og på funksjonen. Når du bytter ON the ECT modus, vil bytting av tannhjul bli forsinket for å gjøre turen kraftigere og mer responsive. Mesteparten av tiden, vil ikke folk slå den på som den vil forbruke mer bensin siden det forsinkelser hvis du bytter til en større gear.

Håndteringen av denne Camry er opp til sin klasse. Min konfidenskoeffisienten var fortsatt høy som jeg cruise med en hastighet på 110 km/t. Lyden motor forble tause selv på at hastigheten. Styringen føles er flott også så det er ikke for lys og gir en solid og selvsikker følelse når du kjører i høy hastighet. Jeg kunne ikke bare bli vant til den styringsaggregater størrelsen, som er langt større enn min Vios er styring. Hele bilen turen var komfortable, stille og stabil takket være de fantastiske suspensjoner kombinert med 215/60/16 bred dekk størrelsen at jeg knapt merke når jeg gikk over jettegryter. Mine 2 nieser sov gjennom hele reisen, mens jeg kjørte, som bare viser oss hvor behagelig denne Camry.

Camry 2.0 G kommer med rik forkrommet deler, fra foran grillen bakre nummerskilt omrisset. Sikkerhetsutstyr funksjoner i denne Camry 2.0 G inkluderer 2 kollisjonsputer, ABS, EBD, BA og start-og kjøresperre alarmsystemet.

Total, Camry 2.0 G er en veldig behagelig bil, med romslige og svært hyggelig interiør. Det er ideelt for familier med 5-6 medlemmer. Håndtering er solid, noe som gir en behagelig følelse og tillit når cruising på lange reiser. En ulempe er at bilen ikke er utformet for ytelse. Det gi ikke virkelig deg akselerasjon kraften du forventer på 2.0-motoren. Av suspensjon er ikke stive, noe som gir suveren komfort spesielt når du går over støt og jettegryter. Men er det ikke bygget for hard kurvekjøring. Les mer på CarreviewsnCare.com for flere bil vurderinger.