Biler

Leie en bil 101

1. Hvordan Leasing fungerer

Leasing er lik leie. Du betaler månedlige lease betalinger for en periode. Etter det forhåndsbestemte tidspunktet er opp, kan du returnere leide bilen. Du eier aldri bilen, men du kan kjøre den for et par år. En av de viktigste fordelene med leasing er at du får kjøre nyere biler, men i det lange løp, du kan betale mer når du lease.

2. Utform din Lease avtale

Anbefalte leieavtalen lengden er vanligvis 3 år. Hvis du leaser for 3 år, er bilen vanligvis fortsatt under garanti. Dette kan komme i hendig hvis du trenger å ha noen reparasjoner. Noen folk utvide deres leieavtaler til fire eller fem år. Dette kan redusere lease betalinger, men i det lange løp, det er en sløsing med penger. Utvidet leieavtaler betyr mer penger investert i en bil som ikke er engang din. Videre har mange leieavtaler kjørelengde minimumskrav. Hvis du kjører mer enn den angitte tildelt kjørelengde, vil du måtte betale ekstra for miles. Før du besøker alle forhandlere, bør du kontakte din forsikring agent. Enkelte kjøretøy må kanskje høyere forsikringspremier.

3. Sjekk for spesielle Lease avtaler

Gjennom hele året, kan du finne leieavtalen specials. Vær forsiktig med eventuelle skjulte avgifter eller kostnader av disse avtaler.

4. Finn en bilforhandler og bilen

Kall forskjellige forhandlere for å finne bilen du er interessert i. Be om å få snakke med en bilselger. I løpet av denne samtalen, kan du ta hensyn til hvordan han eller hun snakker til deg. Er selgeren utålmodig eller pushy? Dette vil gi deg et hint på denne selgeren selge stil. Denne informasjonen vil hjelpe deg under forhandlingene. Se etter online vurderinger av forhandlere. Disse kundevurderinger og anmeldelser vil også hjelpe deg med forhandlinger. Bli kjent dealership.

5. Forhandle leiebetaling

Du kan være i stand til å forhandle lease betalinger, men å kontakte forskjellige forhandlere. Finne de laveste tilbyr, og spør andre forhandlere for å slå den prisen. Forhandlere er vanligvis villige til å forhandle. Faktor i kostnadene for ned betalinger, lengden av leieavtalen og den årlige kilometersats. En forhandler kan tilby en lavere månedlig betaling, men tilbyr også en lavere kjørelengde godtgjørelse. Vurdere alle disse faktorene mens han forhandlet frem.

Spør selgeren om en papir pause ned på alle kostnader og gebyrer i avtalen. Du kan finne noen skjulte avgifter, og det vil hjelpe deg sammenligne ulike leiekontrakter.

6. Se gjennom og signere leieavtalen

Du må signere en kontrakt og forskjellige dokumenter. I denne delen av kjøpsprosessen, kan selgeren prøve å få deg til å kjøpe flere elementer. Mange av disse ekstra elementer er unødvendig og en sløsing med penger.

7. Behandle leide kjøretøy

Siden bilen er leid, må du returnere bilen i topp stand. Holde oppe det planlagt vedlikeholdet. Du bør også ta hensyn til kjørelengde. Ikke overskrid grensen på kjørelengde.

Dette sammenbrudd på bil leasing bør hjelpe du vellykket leie en bil!