Biler

Lære å kjøre råd

Lese over og lære Highway koden før du starter din leksjoner

Læring UK motorveien er koden en flott måte å få en tidlig forståelse av hva som ligger foran uten faktisk å måtte stå bak et hjul. Lese om hva som forventes av deg når du begynner å kjøre hjelper sette i sammenheng hva du har å lære å bli en dyktig sjåfør. For eksempel, lære om fartsgrenser, stoppe avstander, veien advarsler etc vil alle sikre en tidlig bevissthet at læring til stasjonen kan ikke behandles lett og ikke kan oppnås uten mye innsats og mange timer med praksis. Kopier av Highway koden kan kjøpes på noen god bok-butikk på high-street eller på nettbutikker. The Highway Code er også fritt tilgjengelig på regjeringen nettsteder i Storbritannia og Nord-Irland.

Ta deg tid til å finne retten driving instruktør

Hvis det er et tips som skiller seg ut fra resten, er det å ta din tid å finne den rette kjørelærer.

Hvis du har booket opp for en intensiv to ukers kurs eller reservert med bare et par dager som et oppfriskningskurs, kan sitter ved siden noen i timevis som du bare ikke føles riktig med være bortkastet tid og dine hardt opptjente penger. Alle er forskjellige, og vi alle lære på ulike måter og på forskjellige rater. Mens alle instruktører vil prøve å koble deg til hva som passer deg best, finne riktig instruktøren på første forsøk er ikke alltid mulig.

En måte å komme rundt dette problemet er å spørre hvis Driving School tilbyr en gratis en-timers leksjon før du forplikte seg til å kjøpe din leksjoner eller kurs. Ikke bestille opp til en rekke leksjoner eller intensiv kurs før du har hatt en time tester-leksjon. Bare når du er fornøyd med at kjørelærer er rett for du bør du deretter bestille resten av timene.

Dette tipset gjelder også for venner og familie. Selv om erfaringene vil være gratis, vil det ikke være produktiv hvis du stadig argumentere med mamma eller pappa i bilen. Du må lære med noen som kan lære deg godt og med noen som kan gi god konstruktive tilbakemeldinger, selv om det er ikke hva du vil høre.

Hvis det er privat eller kommersielle leksjoner kreves en god forbindelse mellom lærer og elev. Å skape det beste læringsmiljøet er den beste måten å gå videre med leksjoner.

Ønsker jeg å lære i en automatisk eller manuell bil?

I Storbritannia kan du sitte test i en bil som har en automatisk girkasse eller en manuell girkasse. Læring i en automatisk kjøretøy er en mye enklere måte å lære. Med bare to pedaler snarere enn tre med manuell bilen er det rett og slett mindre å tenke på når du kjører.

Sentrale punkt å merke seg er imidlertid at hvis du lære og sitte test i en automatisk bil så dette er den eneste bilen du kan kjøre når du har din lisens. Først kan dette ikke virke som et problem men det vil begrense du i gang bør du vil leie en manuell bil eller kjøre en venns manuell bil i fremtiden.

Hvis du bestemmer deg å lære og bestått test i en manuell bil kan du kjøre både manuell eller automatisk biler. Dette forhindrer mulige problemer med leie biler eller kjøring venner og familie biler i fremtiden.