Biler

10 trinn til å finne den rette bilen

Shopping for din neste bil kan være en vanskelig og anstrengende prosess. Dette er en enkel oversikt over prosessen med å kjøpe. Følg disse enkle trinnene og finne den rette bilen for deg.

1. Hva slags bil trenger du?

Vurder hva du skal bruke bilen for. Vil du trenger det for pendling? Trenger du å kjøre en stor familie? Vil du kjøre det ofte? Tenk hvis du vil at manuell eller automatisk girkasse. Hva er noen sikkerhetsfunksjoner som du vil?

2. Hvor mye er du villig til å betale?

Biler er utrolig dyrt. Du bør kunne ha råd til den månedlige innbetalinger. Vanligvis er en god tommelfingerregel at de månedlige bil betalingene ikke bør være mer enn 20% av dine månedlige lønn. Du kan beregne den månedlige innbetalingen basert på kjøpesummen, ned betaling, rente og lån. Vet hvor mye du kan betale før du snakker til en bilselger. Dette vil også hjelpe deg å forhandle.

3. Leie eller kjøpe?

Det er fordeler til enten alternativet. Leieavtaler koster vanligvis mindre. Med en leieavtale, vil du bare kjøre bilen for et par år. Kjøpe en bil er mer økonomisk fornuftig i det lange løp. Du har mer fleksibilitet med bilen.

4. Vurdere forskjellige biler

Hvis du har et bestemt kjøretøy i tankene, kan du vurdere lignende kjøretøy. Du finner at du kan faktisk liker du spesifikasjoner på en annen bil mer.

5. Hva er kostnadene for eierskap?

En bil kan være billigere enn et annet alternativ, men billigere kan koste mer å eie. Forsikringen koster mer for enkelte kjøretøy. Noen biler har også høyere vedlikehold og drivstoff kostnader. Kjøretøy også svekke seg i verdi på forskjellige rater. Vurdere alle disse kostnadene før du kjøper bilen.

6. Forskning

Dette er et svært viktig skritt. Når du har begrenset søket bil, bør du undersøke sikkerheten til bilen. Se etter krasj test rangeringer, sikkerhetsvurderinger og relaterte minnes. All denne informasjonen kan lett tilgjengelig på Internett. Dette verdifull informasjon vil hjelpe deg med å finne en trygg og pålitelig bil.

Etter undersøkelser sikkerheten av kjøretøyet, å finne lokale forhandlere i ditt område. Kontakt forhandlere om prissetting. Det kan hende du kan forhandle lavere priser ut av disse forhandlere.

7. Planlegge prøvekjøring

Det er en god strategi for å gjøre en test stasjonen avtale forhånd. Dette vil gi deg nok tid til å forberede en liste med spørsmål om bilen. Du kan også planlegge ulike test-stasjoner for å hjelpe deg med å sammenligne biler.

8. Dra full nytte av prøvekjøring

Kjøre på overflaten gater og motorveier. Vurdere alle tingene du gjør daglig i en bil. Har du å kjøre opp bakker mye, og kan håndtere denne bilen hills? Fokus på å vurdere bilen. Selgeren vil være å prøve å kaste deg bilen. Ignorere selgeren og fokus på bilen.

9. Etter prøvekjøring

Ikke bli tvunget til å kjøpe bilen etter prøvekjøring. La bilforretning etter prøvekjøring. Gå til å teste kjøre en annen bil. Dette vil hjelpe deg med å sammenligne biler. Ikke rush kjøpsprosessen.

10. Vedtaket tid

Nå må du begrense valgene dine til en bil. Dette er det vanskeligste skrittet, men de fleste betydelig ettall.

Følg disse enkle trinnene for å forbedre din kjøpsopplevelse. Hvis du er noen gang i en bilulykke, kan du kontakte en Orange County bil ulykke advokat.