Biler

Overføring reparasjonskostnader kan variere

Få en overføring reparasjon kan være dyrt. Det samme kan sies for å ha din overføring gjenoppbygd. Langt skjønt, utskifting av en overføring er en av de mest kostbare jobbene som mekanikk gjøre. I gjennomsnitt, kan dette sette kunden tilbake hvor som helst fra $1800 til $3500 (eller noen ganger enda mer). Hvis din motorkjøretøyer har mye skade på det, kan en ny bygging koste nesten like mye som en erstatning. Høyere slutten overføringer eller fullstendig gjenoppbygging vil koste mest.

For dem ser for grunnleggende overføring reparasjon jobber, kan de forvente å betale i området av $1000 til $2000. Hvis for eksempel kjøretøyet er en manuell girkasse og clutch må erstattes på grunn av mekanisk svikt, kan du forvente å få utdelt en regning for alt fra $1000 til $2000.

Hvis du er som de fleste forbrukere, gjør tanken på disse kostnadene du vil krype og kjøre den andre veien! For å spare penger kan du ønsker å kjøpe en brukt eller reprodusert overføring i stedet for en splitter ny, og deretter finne en butikk som vil sette den i for en brøkdel av kostnaden for de fleste butikker. For noen personer dette er imidlertid ikke mulig, og de må i stedet leder til lokale overføring verksted i lokalsamfunnet for å få sin bil fast.

Hvor mye penger du vil bli belastet å ha overføring på din bil eller lastebil reparert, avhenger av flere faktorer. Det viktigste hensynet er slags reparasjoner som det krever og omfanget som de må gjøres. Med andre ord, jo verre skaden, jo mer du vil betale. Noen mindre reparasjoner og endre væsken vil koste deg i hundrevis, mens en fullstendig utskifting, når du tenker på deler og arbeid, vil koste deg i tusenvis.

Mekanikerne på verksted overføring vil vurdere merke og modell av bilen du kjører. Biler som er innenlands og standard-modeller produsert i USA vil koste mindre å fikse enn vil importerte kjøretøy som Volkswagen eller high-end kjøretøyer, for eksempel BMW eller Mercedes.

Betingelsen i bil er i kan påvirke den endelige prislappen for arbeid som en mekaniker utfører på bilens motor. Nyere biler som har blitt godt vedlikeholdt vil koste mindre på butikken enn sine eldre kolleger som har vært gjennom sin andel av tøffe tider.

Hvis bilen er vintage eller er svært sjelden, kan det være vanskelig å finne deler til erstatning, reparasjon eller gjenoppbygge overføring. I dette tilfellet, vil kostnaden å fikse denne typen bilen øke.

Før du hodet inn i en overføring reparere anlegget, du trenger å vite at biler som har automatiske girkasser koste mer å reparere enn manuell girkasse. Det hjelper for å være klar over dette riktig fra starten.