Biler

LED knight rider skanner lyser: beste urbane se bilen!

En av de beste måtene for å gjøre bilen skiller seg ut fra lignende biler av ligaen er bilen tilpasning. Videre, det nyeste belysning fabrikat hvilke har kommet opp i markedet for tilpassing kjedelig biler og gjør dem stilig er LED Knight Rider skanner lysene.

Generelt, en LED-skanner lys kit består av fire til fem LED lys strimler av sju inches i lengde, noe som lett kan installeres i kompatible bilmodeller for å krydre det opp helt. Når dette er installert i bilen, er du klar til å blåse av din tilskuere med iøynefallende blinkende mønstre av disse illuminations.

Viktigst, installasjonen forarbeide av disse illuminations er veldig enkelt, og de kan installeres innen minutter uten å kreve noen tidligere teknisk ekspertise. Brukeren bare trenger å montere og fest skanner lys baren på frontgrill av bilen, og deretter koble svart og rød ledningene av kontrollmodulen med de positive og negative terminalene på batteriet på bilen. Hele prosessen tar bare noen få minutter og en gang utlignet. du er klar til å vitne en helt ny og forbedret stilfull versjon av bilen.

Listet nedenfor er noen av de viktigste funksjonene i LED Knight Rider skanner lys.

Funksjoner:

Består av 4 til 5 LED strimler, ca 7 inches i lengde. Generelt, hver stripe består av 12 illuminations koblet i en serie.

Syv forskjellige farger er slippes ut av kit med rød, grønn, blå, gul, Cyan, Magenta og hvit.

Når pakken er installert, kan brukeren velge fra 55 ulike blinkende mønstre.

Farger, blinkende mønstre, flash mønster hastighet, og lys på/av-bryter kan enkelt kontrolleres ved hjelp av fjernkontrollen, og innenfor en rekkevidde på ca 60 meter.

Utstyret er 100% vanntett, så det er ikke nødvendig å bekymre deg hvis du er på vei for lange ekspedisjoner.

Enkel installasjon og ledninger oppsett

Installere LED Knight Rider skanner belysning kit i bilen vil formidle en alle nye og stilfulle utseende til din bil. Når disse illuminations er en del av bilens interiør eller eksteriør, ville det bli vanskelig for folk å unngå å legge merke til din bil. Hvis du ønsker å stå bortsett fra mengden og ønsker det samme for bilen, så dette settet er en må kjøpe. Derfor, investere i LED skanner belysning kit for spicing opp bilen din kjedelig i dag.