Biler

Forholdsregler å ta mens erstatte en elektrisk drivstoffpumpe

Drivstoffpumpe, hjertet av et kjøretøy drivstoff levering system, er en avgjørende komponent som gjør det muliggjør for riktig funksjon av bilens motor. En defekt drivstoffpumpe ikke bare sulter motoren til drivstoff, men også skader ulike komponenter i drivstoff leveringssystem. Identifisere og erstatte så snart det blir skadet er derfor svært viktig.

Hvordan å identifisere

Drivstoffpumpen er en viktig komponent som pumper drivstoff fra drivstofftanken til motoren. Med mindre det faktisk fungerer riktig kan ikke motoren få nok drivstoff til forbrenning. Dermed, selv et mindre problem kan resultere i et stort problem. Her er noen tegn av en defekt drivstoffpumpe.

• Start problemer - umiddelbar skiltet er start problemer. Bilen vil skru, men motoren vil ikke starte. Selv om det begynner, vil det stoppe etter noen avstand. Det virker som om det er ingen drivstoff i tanken.

• Merkelige lyder - vil du høre merkelige klynking lyder fra pumpen når du prøver å starte bilen.

• Motoren drøye ut - du kan også oppleve hyppige motoren drøye ut. Det blir oppvarmet veldig fort, og fører til hyppig sammenbrudd.

• Motor misfires - hyppige motoren misfires på høyere hastigheter og svak ytelse når klatring åsene er to flere tegn på en sviktende eller ikke-fungerende drivstoffpumpe. Misfires kan skje på grunn av utilstrekkelig tilførselen av drivstoff til motoren.

De samme tegnene er forbundet med noen andre motor relaterte problemer. Så er det bedre å krysse sjekke før du får det erstattet.

Bekrefte svikt

Lav eller ingen gass i drivstofftanken kan forårsake de samme tegnene som det vil være ingen nok drivstoff. Så, sjekk om det er nok gass i tanken, og så hvile kjøretøyet. Hvis du fremdeles har det over underskriver kan du mistenker det.

Den andre måten å bekrefte feilen er å lytte til lyden når du begynner å kjøretøyet. Sette inn nøkkelen og slå den til andre posisjon. Motoren starter ikke i denne posisjon. Men det skal produsere en myk lyd fra drivstoff kabinett. Denne lyden er fra elektrisk drivstoffpumpen som det blir klar til å tegne og pumpe drivstoff. Hvis du ikke hører denne lyden, kan du tviler på det.

Når du er sikker på at din drivstoffpumpe er død eller feil, det er bedre å erstatte den umiddelbart. Men mens gjør-det-selv, du trenger å ta vare på noen ting. Her er de:

• Gjør det i et godt ventilert område - sikkerhet er svært viktig mens erstatte alle bil-komponenter. Pass på at du erstatter den i et åpent område som er godt ventilert. Har også et brannslukningsapparat i rekkevidde; det vil hjelpe deg i tilfelle nødsituasjon.

• Kontroller at trykket er fjernet - for å støtte elektronisk bensininnsprøytning, elektriske drivstoffpumper levere drivstoff på høyere trykk; drivstoff er meget trykk å produsere høy effekt. Selv når motoren er slått av, vil det være litt press i pumpen. Du må sørge for at trykket er fjernet før du erstatter den. Du kan gjøre det ved å trekke av sin sikring. Sørg for at motoren er deaktivert når du gjør det.

Også koble den negative terminalen på batteriet å unngå gnister stund fjerner hele drivstoff pumpe systemet fra bensin motor.

• Nøye fjerne og installere - generelt er det to drivstoffpumper - ett på drivstoff tank og andre mellom drivstoff linjene som er under bilen. Så, du skal fjerne begge to separat. Fjern forsiktig alle bolter før du fjerner den. Når du fjerner dem, kan du koble fra drivstoff linjene og blokkere dem riktig for å unngå lekkasje av gass. Nå installere det ny ettall og koble drivstoff linjene på nytt. Når installasjonen er ferdig starte motoren og sørg for at det er ingen lekkasjer.