Biler

Riktig installasjon, omsorg og/eller fjerning av vinyl Vindusdekor på din bil eller lastebil

Spørsmål: Påvirker bilvoks vinduet decal på bilen min vindu?

Svar: Ikke med mindre det er en veldig dårlig kvalitet klistremerke, eller en interiør papir klistremerke eller en etikett. Voksen bør faktisk beskytte decal til et punkt, spesielt hvis det er en god kvalitet yttervindu decal.

Fordi dekaler er trykt på en PVC vinylmateriale, vanligvis en billig, men anstendig kvalitet underlaget, og kombinert med en acryl å holde dem på din vindu, den var vil ikke påvirke limet, og vil legge noen glans og beskyttelse til blekket og vinyl, dermed bidrar den til å vare kanskje bare litt lenger.

Spørsmål: Hvor gjøre jeg fjerne bobler etter installere vinyl grafikk eller dekaler på bilen min?

Svar: Den beste måten er ikke å ha dem der i første omgang, men de fleste amatører montører er tilbøyelige til å ha bobler fanget under vinyl i acryl på grunn av uerfarenhet og ikke har de riktige verktøyene for jobben.

Men hvis du allerede har installert klistremerkene, og det høres ut som det kan være tilfelle, så er det en ting vi når vi gjør, på en sjelden anledning, få en boble under vinyl. Hvis du ikke har en, bør du kunne kjøpe en Exacto kniv med 60º blad.

Med denne blad, nøye rote gjennom boblen, pass på ikke å presse spissen dyp nok å skade lakken på bilen. Det er nyttig på dette punktet å bruke varmen fra en hårføner eller varmepistol over kniv stikk å hjelpe vinyl blir smidig og presse luften ut. Trykk øyeblikkelig med fingeren. De fleste av boblen vil har forsvunnet.

Spørsmål: Kan jeg fjerne strøk over vinyl dekaler på bilen min?

Svar: Kontakt maling selgeren eller produsenten som klarlakk som du har tenkt å bruke. Jeg er ganske sikker på, uten å gjøre som kaller meg selv, at det ikke er et problem, men jeg også ønsker ikke å være ansvarlig for en problemer dette måtte forårsake, selv om jeg vet jeg har sett klart belegg over dekaler for bilen i siste.

Spørsmål: Hvis jeg fjerner en vinyl lastebil decal, vil det skade lakken eller fjern pels på bilen min?

Svar: Dette er et godt spørsmål, og vi får spurt ofte. Svaret er nei, hvis du gjør det riktig. Ja hvis du gjøre den galt.

Feil vei å fjerne en innebygd vinyl klistremerke, en som har vært der i lang tid, er med en skraper eller en annen skarp gjenstand, som en skrutrekker... med mindre du skal male bilen allikevel. Selv da, jeg ville ikke gjøre det på den måten meg selv.

Den riktige måten å fjerne en merket eller klistremerke fra kjøretøyet vil være å bruke en varmepistol eller hårføner på middels varme. Forsiktig: Ikke la varmen i en spot for lenge, spesielt hvis du bruker høy varme, som jeg er rådgivning amatører som ikke skal gjøre, men hvis du gjør, jeg advarte deg - det kan skade den underliggende malingen.

Når metallet er varm-ish, kanskje i 120ºF til 140ºF grader (som handler om 49ºC til 60 ºC), bruke dine negler å komme under vinyl og langsomt dra merket av. Du kan kontinuerlig, men forsiktig bruk av varme under denne prosessen hvis nødvendig. Jo eldre decal, til tøffere er det å få å løslate, og flere limet vil det være sannsynlig å forlate.

Når vinyl er slått av, hvis det er limet som er igjen, det er et par måter å beskjeftige seg med den. Du kan bruke et lim remover med en appelsinskall olje som base... Dette er den beste måten, så vidt jeg er bekymret, som du kan bare spray remover på limet, la den til å sette, gjenta om nødvendig, deretter tar en plast skraper eller en gammel kredittkort og skrape limet av. Jeg vanligvis ta et papirhåndkle og spray den med fjerne og tørk over området igjen for å være sikker på at det er ingen lim rester igjen.

Hvis du er reapplying nye dekaler, må du bruke noen isopropyl alkohol eller varmt såpevann for å fjerne fet film fra lim remover, eller du kan finne at din nye vinyl lastebil dekaler ikke vil bo på lastebilen på veldig lenge. Isopropyl alkohol er min anbefaling over vannet varmt og såpevann, i tilfelle du lurte på.

Advarsel: Hvis din lastebil var ute i solen mye, og merket var på for en stund, du kan ha et sted der merket var at malingen ser mye nyere enn resten av rigg!