Biler

Å finne ut den beste auto mekanisk skolen for deg

Å velge en god auto mekanisk skole betyr både vurderer dine karrieremål og se på skolen kan gjøre for deg. Disse dager, er en skole en del av treningen nødvendig auto mekanisk. For de første to årene på din vei å bli en mekaniker, kan du forvente å bruke under direkte veiledning av eksperter.

Målet av din skoletid er å forberede deg for praktisk arbeid erfaring del av din læretid. Det tar vanligvis ca to årene av skolen, mer i et mindre intens program eller hvis du får en spesialisering. Du kan også velge å gå tilbake til skolen selv etter å bli en sertifisert mekaniker, å hjelpe deg videre dine kunnskaper med en ferdighet-oppgradering.

Geografi

Plasseringen av skolen din kommer til å påvirke hva du kan melde deg på. En god skole er verdt å flytte til, men hendene på natur auto mekanisk trening mener at fjernundervisning sannsynligvis ikke er et godt valg for auto mekanisk skolen. Du vil så mye erfaring arbeider på faktiske biler som mulig til counter balance en like sterk trenger for teorien trening.

Programmet typer

Det er mange flere muligheter enn bare en standard auto service tekniker utdanning. Mange skoler tilbyr også andre relaterte utdanning for andre automotive karrierer. For eksempel kan de tilby auto salg og leasing, eller transportere operasjoner trening sammen med mekanisk klasser. Du vil vanligvis være stand ot lese opp på skolens programmer gjennom deres hjemmeside eller e-post eller ringe direkte til en representant.

Utstyr

De beste skolene vil la deg å lære å bruke alle verktøyene som vil være en del av din karriere. Fra virtuelle maskiner, vil for å fullt ut utruste student garasjer som slår auto mekanisk skolen til en fungerende kommersiell virksomhet, slik at du kan håndtere de virkelige slags problemer din karriere bringe.

På den annen side, vil de fleste skoler i det minste forsøke å anskaffe deg noen vrak til oppussing. Som en medisinsk skole å forsyne disseksjon fag, vil du lære om lite idiosynkratiske forskjellene med biler ved å arbeide direkte med dem. Ikke glem å sjekke at det er nok verktøy og opplæring områder for antall studenter! Den beste måten å dømme dette, forresten, er å ta et besøk.

Sertifisering

Målet av treningen automatisk mekaniker er selvfølgelig å få deg inn noen klar til å arbeide som mekaniker. Men så vel som ferdigheter, må du også konsesjonsordningen og ferdigheter til å bevise at du er kvalifisert. Fra spesielle sveising undersøkelser samlede, nasjonale nivå eksamener for master mekanikere må du passere mange tester.

I tillegg, for å få økonomisk støtte, må auto mekanisk skolen de generelle akkreditering som en lærende institusjon.