Biler

Automobile sikkerhet - trenger du et kamera for bil?

Vi kan tenke på tre gode grunner til hvorfor du trenger et kamera for bilen. I denne artikkelen vil vi diskutere alle av dem og gi deg noen forslag om hvordan å håndtere disse problemene.

Automobile sikkerhet og automobile sikkerhet er to av grunnene. Hvis du har noen gang vært i en ulykke vet du at det ofte ender opp med å bli en "han sa hun sa" situasjon med politimannen gjør sin rapport, og deretter går du til kamp med forsikringsselskapene.

Hvis du har et kamera i bilen kan du gi ugjendrivelige bevis til en rettshåndhevelse offiser av hva som skjedde, ofte på stedet. Dette kan ikke bare spare deg tid og penger, men forverring av å måtte hanskes med en adversarial forsikringsselskap.

Bil tyveri er et stort problem i nesten hver eneste by i landet. De fleste bil-kameraer har GPS-systemer i dem noe som betyr at uansett hvor bilen din er det kan være plassert i minutter.

Carjacking er et annet problem som synes å være økende hver dag. Det er kraftfulle tar av bilen med deg og alle passasjerer i den, på nytt senere. Igjen, de fleste bil-kameraer har GPS-systemer og bilen kan plasseres raskt.

Road rage ofte fører til ulykker og lett kan dokumenteres med en bil kameraet.

Her er to forslag til måter å løse disse problemene.

Først er et kamera som kan spille innsiden og utsiden av kjøretøyet. Det lett monterer på frontruten og kobles direkte til et sigarettenneruttak fortsetter makt. Det har også interiør lydopptak. Kameraet gir utmerket oppløsning og kan ta opp de tidligere 30 sekundene frem til virkningen av en ulykke med en G-shock sensor. Kameraet har fire lysdioder for lav-lyset interiør video-opptak. Enheten har en innebygd høyttaler med stemme guide. GPS-logger kan samtidig registrere plassering, hastighet og retning av kjøretøyet for visning på en PC. Videoen er spilt inn på en 2 GB SD-kort som følger med enheten, men det vil håndtere opp til 32 GB-kort.

Den andre er en natt visjon security camera som produserer høyoppløselig video og har 140° vidvinkelobjektiv. Det også monterer på frontruten og kan koble til et sigarettenneruttak kontinuerlig effekt eller lade litium-ion-batteri på en PC.

De er de største problemene med automobile sikkerhet og bil sikkerhet sammen med noen forslag på hvordan å takle dem til å gjøre livet ditt enklere.