Biler

Hvordan du installerer førte backup omvendt lys for bilen din?

Har du tenkt på å legge til et par LED backup omvendt lys til bilen din, og finner det vanskelig å installere? Videre er gamle bilen venter på å bli krydret og du ikke vet hvordan å fikse de nye embodiments? Hvis ja, kan så denne installasjonsveiledningen bare komme som en godbit for deg. Les nedenfor for å lære en trinnvis prosess om hvordan du installerer et nylig brakt par LED backup omvendt lys i bilen.

Ta ut boksen LED backup omvendt lys og pakke ut det.

Åpne din bil i bagasjerommet og Fjern de plast pins som er laget av plast materiale. Disse plast pins faktisk holde tak på bagasjerommet duken, som kjører i metallplater.

Når pinnene er fjernet, kan du begynne med å unclipping kontakt-oppsett, som er koblet til halen lampe installasjonsprogrammet forsamlingen. Ved å gjøre dette, du er utstyrt med mere arbeidplass og kan dermed lett flytte bagasjerommet duken i støtte veggen.

Ta ut en 11mm fastnøkkel til å fjerne 11mm nøtter (3 i antall) fra inbuilt stenderne. Disse studs holde halen lampe forsamlingen intakt med vehicular rammen.

Når demontert, ta ut lys ut av vehicular rammen. Når lett montering er fjernet, kan du enkelt se hvit kontakter (2 i antall) plassert på hver side av vehicular rammen. Disse koblingene er de faktiske koble ledningene for å sette opp de omvendte lyspærene i bilen.

Trekke ut hver kobling og rotere det mot klokken for å fjerne det fra vehicular bolig.

Trekk den gamle 912/921 lager lyspæren ut fra kontakten.

I stedet for de gamle pærene, kan du installere de nye 921 912 T15 LED-pærene nøyaktig på samme måte som de gamle pærene ble fjernet. Men pass på å sjekke pærene før fikse dem i.

Gjenta den samme prosessen for hvit kontaktene på både passasjeren og førersiden.

Pass på å sjekke samlingen før innstillingen den tilbake i vehicular forsamlingen. For å sjekke om lysene arbeider riktig eller ikke, kan du slå på bilens tenningen og presse clutch med bilen i revers for å se om lysene fungerer riktig eller ikke. Hvis ikke, bare fjerne og rotere kontakten og sette den tilbake i posisjon. Som lysdioder er polaritet følsom, må den kobles riktig i vehicular forsamlingen.

En gang det over skritt er henrettet, er bilen installert med et par nye LED backup omvendt lys!