Biler

En flåte av skogbruk lastebiler kan møte ned skogen!

Det er liten tvil om at skogsarbeid er en tøff jobb. Fra felling og samle trær til lasting og deretter transportere dem, det er en jobb som krever dyktige operatører og spesialiserte, tung plikt utstyr. Som med noe jobb, ved hjelp av riktig ressurser er viktig, spesielt når du gjør slike tunge, potensielt farlig arbeid. For å effektivt og sikkert utføre disse oppgavene, er det mange typer skogbruk lastebiler som tømmer selskaper bruk, hver og en med sin egen jobb i samlebånd prosessen med høsting skogen for trelast, papir og andre tre-relaterte produkter.

Gutter og bfalt, har cingen Bunchers

Som navnet tilsier, det bfalt, har cingen tar ned trær, holder dem på plass med felling hodet, kutt dem i bunnen og deretter stabler loggene til side for å fortsette å arbeide. Bfalt, har cingen bunchers er nyttige for å holde mange mindre trær sammen og klippe dem alle på en gang, gjør en krevende oppgave går mye raskere. De fleste gutter og bfalt, har cingen bunchers er utstyrt med motorsag for skjæring, selv om det er noen som har strever som er nyttig for å kutte mange trær med mindre diameter alle på én gang.

Harvesters

For større trær samt de som trenger å bli kuttet til lengder som er kort nok til transport på logging lastebiler, brukes harvesters i stedet for gutter. The harvester har samme griper mekanismen som feller; imidlertid det bare holder og kutt én enhet om gangen. Mens treet fortsatt blir holdt i sitt grep, er det behandlet gjennom innhøsting som måler det for lengde, så kutt igjen på nødvendige stedet. Disse maskinene inkluderer vanligvis de-limbing kniver også, fungerer å skive av grener og lemmer når treet passerer grepet av innhøsting. Sluttproduktet er en bunke med kutt til lengde loggene som er høstet og de-limbed uten å måtte bli utgitt etter den første felling.

Harvesters er flott tid-sparere når du arbeider med store trær; Det gir også et sikrere alternativ når det er nødvendig for en ett arbeidstaker å operere maskinen. Harvesters er vanligvis bygget på vanlig konstruksjon kjøretøy organer; imidlertid for ekstreme terreng circumstanced kan det bli utstyrt som en "walker" som faktisk går opp bakkene og ulendt terreng i stedet blir drevet.

Speditører og Skidders

Speditører og skidders er traktor-lignende biler som flytter tømmer fra en klippe plassering til en pickup punktet skal transporteres. Skidders i utgangspunktet ta tunge, felte trær og dra dem til en pickup punktet skal lastes på kjøretøyene. Dette kjøretøyet er praktisk for enkel eller svært store trær, men dessverre kan skade bakken innenfor høsting området fra å dra dem på bakken, og fra spor som er laget av store dekk. Av denne grunn er Speditører mer foretrukket. Speditører Grip kutt til lengde loggene fra stakken hauger igjen av harvesters, laste dem inn på baksiden av transport lastebiler eller en trailer, og deretter flytter du dem til pickup punktet. Speditører er mye mer effektiv og skaper mindre skade på bakken fra skogen; Det er imidlertid fortsatt anledninger når en novalty er nødvendig som når du arbeider med større størrelse trær.

Lader

Loaderen er utstyrt med en gigantisk klo som plukker opp kuttet logger fra Speditører eller fra bakken, laste dem inn i lastebiler for over veitransport.

Fra starten av prosessen med felling det første treet til slutt den med lasting siste loggen av dagen, er det lett å se hvordan alt dette utstyr gjør skogbruk arbeide sikrere, raskere og generelt mer effektiv. Det pleide å ta mange arbeidere lange timer å fullføre kan nå gjøres i minutter ved hjelp av høyre skogbruk lastebiler!