Biler

Å velge din beste tilpasning i auto karrierer

Når du vurderer alternativene for automatisk karrierer, er du sannsynligvis undrer hva ville være en god passform. Bør du ta på flerårig forpliktelsen til å bli en sertifisert automotive servicetekniker, får en stor rigg førerkort å ta en Last lastebil på veien, får klar til å ta en taxi rundt i byen på alle timer og i all slags vær, eller investere i fordelingsansvarlig opplæring og arbeide fra et sentralisert sentralbord?

Åpenbart din personlige disposisjon saker. Hvis du ikke er klar til å få fett med en skiftenøkkel, automotive servicetekniker kan være en dårlig passform (selv om det er alltid muligheter i maleri og detaljering!), mens hvis du er en veiviser bak rattet, kan du virkelig være en fantastisk passform som en profesjonell sjåfør. Sentralen opplæring, derimot, har fordelen at det er relativt rask til å skaffe ferdighetene du trenger, og få den riktige radio-sertifiseringen.

Noen av disse alternativene gjør en stor andre karriere. Overgangen fra lastebiler til drosjer er spesielt vanlig. Med så mange år på den åpne veien er ferrying passasjerer en enkel overgang. Det er spesielt bra for pensjonister, fordi timene ikke kan være intens, slipper du mye nærmere hjemmet. Dessuten en lastebil førerkort, en taxi-lisens er spesielt lett å skaffe seg. Begge ta en spesielle eksamen og førerprøven.

Selvfølgelig av hvordan du lære også avhengig hva du velger. Bilindustrien servicetekniker karriereveier start med en regjering kontrollerte prosess som involverer første formelle klasser på en mekanisk programmet og deretter en lengre praktisk internship, samt viktig eksamen for å få bærbare sertifisering. Biler og lastebiler er kompliserte, og det er liten feilmargin, så det kan ta deg seks til åtte år å bli en fullverdig auto servicetekniker. Selvfølgelig er disse ferdighetene i svært høy etterspørsel, som du kan forestille deg!

Sentralen opplæring, derimot, kan være ferdig i mindre enn ett år. Hovedvekten er på sentralbordet og radio ferdigheter. Du kan være en nødsituasjon sentralen for politi, brannvesen og andre beredskap kjøretøy, eller du kunne fungere kommersielt, i sentrum av en transport-nettverk. Enten du er å hjelpe folk sette ut brenne bygninger eller få brød levert i tide, må en helt stemme og mye tålmodighet, men også en sterk oppmerksomhet på detaljer.

Profesjonelle sjåfører kan bli sertifisert så fort provinsen tillater, men mange velger spesielle kjøring leksjoner. Noen kommuner utstede streng kontroll over hvem som kan ta til veien, til du har en ekspert kart kunnskap. I alle fall, er det mange fantastiske muligheter i auto karrierer, for hver person og hver ambisjoner.