Biler

5 toyota kjøretøy perfekt for våren og sommeren

Når været er på vei, og det betyr at det er tid for familie ferier, veien turer og andre reise-muligheter. Hvis du leter etter et nytt kjøretøy som vil hjelpe deg å nyte våren og sommerværet, bør du vurdere en av Toyota modellene presentert nedenfor.

1: Prius

Dessverre, våren og sommeren er også en tid da gasspriser vanligvis begynne klatring takket være raffineriet anlegget vedlikehold og en travel travel sesong. Hvis du leter etter en måte å treffe veiene uten å bruke mye av gass, kan du vurdere å se inn en Toyota Prius. Siste Prius-modeller får 50 eller flere miles per gallon, og fortsatt har masse lagringsplass igjen for camping utstyr, strandutstyr eller andre ferie nødvendigheter.

2: Highlander

Hvis du har en stor familie som vil være med deg på din ferie eller du bare trenger masse lagringsplass, har Toyota Highlander det du trenger. Highlander har sitteplasser tilgjengelig for syv passasjerer, alle uten følelsen trangt. De fleste Highlanders har også fire-hjulet stasjonen, noe som betyr at du ikke trenger å holde seg bare til de godt reist veiene. Med massevis av plass og nok allsidigheten til å bringe deg nesten hvor som helst, er dette en stor bil for familier som planlegger å ta mange turer sammen.

3: Tacoma

For de som trenger ikke å bekymre deg så mye om passasjerer, men trenger en robust kjøretøy for utendørs jobber eller grov reise, er Toyota Tacoma et utmerket valg. Denne mellomstore pickup lastebil har dreiemoment mellom 180 kilo-meter 266 pund-fot, avhengig av modell. Den har også utmerket off-road evne, noe som betyr at du kan ta den praktisk talt hvor som helst. Hvis du ønsker å ta på noen utendørs byggeprosjekter eller bare trenger å finne en off-road campingplass som vil gi deg noen fred og ro, er dette en utmerket modell.

4: Sienna

En av de beste minibusser på markedet, 2013 Toyota Sienna nylig landet på US News listen over toppverdier for leasing og Kjøp. Denne minivan kombinerer de beste egenskapene av plass og effektivitet. Det seter opptil åtte passasjerer, men er fortsatt i stand til å få opp til 25 miles per gallon på motorveien. Det har også noen flotte teknologiske funksjoner, som ratt konsollen, Bluetooth connectivity, og musikkstreaming. For familieturer er dette en av de beste minibusser rundt.

5: Avalon

Toyota Avalon mottok en oppdatering i 2013 som har blitt svært godt mottatt. Det gir en jevn, komfortabel tur med mer luksus enn mange forventer. Automatisk overføring endres tannhjul svært jevnt, slik at du kan nyte severdighetene uten å bekymre motor problemer. Mest av alt, er Avalon et rimelig kjøretøy, rangert #3 blant rimelig store biler av US News. Total, denne er en utmerket hakke hvis du planlegger å kjøpe en ny bil på våren og sommeren.

Mens det er mange forskjellige biler der ute å velge mellom i de kommende månedene, kan ikke du gå galt med en av de merkede områdene nevnt ovenfor. Alle av dem gi sine egne styrker, og har svært få ulemper, noe som betyr at du har en flott sommer hvis du investerer i en av dem. Kan du gå til: http://www.rockinghamtoyota.com for mer informasjon