Biler

Kjøpe din neste ny eller brukt bil: tre viktige ting å vurdere

De fleste bilforhandlere er dedikert til å hjelpe deg med å finne den beste ny eller brukt bil å møte dine behov og budsjett. Nedenfor finner du tre trinn som vil hjelpe til med å sørge for at den neste bil du kjøper vil være den beste bilen du noensinne har kjøpt.

1. Gå utenfor komfortsonen

Når man diskuterer bilen kjøpsprosessen, vil du ofte høre "Jeg er en Jeep fyr" eller "Vi er en Ford familie." Jeg har ikke tenkt å motvirke brand lojalitet, men hva jeg tror er merkekjennskap. Hvis du ikke tar med en rekke fabrikater og modeller som du vurdere å kjøpe en ny eller brukt bil, gjør du deg selv en urett. Auto industri har gått gjennom en enorm endring i de siste årene. Nye modeller, stiler og innovasjoner er presentert hver dag, så en rask gjennomgang av alternativene er 100% til din fordel. Ford er ikke den eneste produsenten med en full størrelse sedan eller en mellomstore SUV. Hver bilprodusent vil ha sin egen måte å behandle et konsept, men disse forskjellene er bra for forbrukerne. Hvis du er en "Jeep guy" eller "Ford familie", som er greit, men gå ut av komfortsonen for bil-kjøpe litt for å sikre at ikke du glipp av.

2. Sammenlign bil fabrikater og modeller

Hvis du planlegger å kjøpe en ny eller brukt bil, gjør din forskning og prøv før du kjøper. Det er massevis av bil kjøp sammenligning nettsteder der ute. Takket være bil produsent nettsteder og andre online bil kjøper nettsteder, kan du enkelt gjøre en side-ved-side-sammenligning av ulike biler før du kommer ut av sengen om morgenen. Dra nytte av disse bil kjøp elektroniske ressurser for å begrense søket til et par (to eller tre) bil fabrikater og modeller.

En gang du har redusert søket ned til et par biler som passer ditt budsjett og familie trenger, gå ut og test kjøre av dem. Ja, test kjøring kan være tidkrevende, men det er helt verdt det. Når du er test kjøring under søket for din neste ny eller brukt bil, pass på at du sammenligner som modeller mellom produsenter. Hvis du kjører en premie modell av ett, kan du prøve å prøvekjøre en premie modell av de andre valgene dine. Dette er spesielt nyttig når du ser på motorytelse og kjøre tog.

Også, ikke vær redd for å prøve flere modeller av bilen. Du finner at du liker et høyere end modell med flere funksjoner. Hvis drivstoff økonomien er viktig, sørg for å prøve forskjellige motorer og stasjonen-tog for å sikre at du som å kjøre bilen. På papir det kunne være fint å ha 35 mpg i stedet for 30 mpg, men hvis du ikke liker å kjøre den 35-mpg bil, hva er poenget? Holde test kjøring til du finner bilen som best passer din smak, stil og budsjett.

3. Arbeid med en bilforhandler du tillit

På slutten av dagen, du bør arbeide med en ny bil eller brukt bilforhandler eller selgeren som du kan stole på. Hvis du handler i et kjøretøy, vil du vite at forhandleren du gå med vil gi deg en god avtale om kjøp av en ny bil og gi deg en god handelen i verdien av bilen din eksisterende. Tillit er også viktig fordi alle kjøretøy på et tidspunkt vil ha servicekostnader - selv de mest godt vedlikeholdt kjøretøy kan ha uventede problemer. Sjekk ut den bilforhandler servicesenter. Snakk med folk du stoler på eller sjekk online vurderinger å sørge for at du velger en bilforhandler og/eller personen du kan stole på.

Kjøpe en ny eller brukt bil kan være morsomt- og stressende. Gjøre bilen kjøpsopplevelse litt bedre ved å følge disse tipsene. Nyt din nye bil!