Biler

Spørsmål å stille en brukt bilselger

Leter du etter en brukt bil kan være kjedelig hvis en ikke vet hvor du skal begynne. Det er ulike kilder av pre-eide kjøretøy som kan besøkes, men ikke alle kan være pålitelig. En selger er noen som vanligvis håndterer tilbud for brukte biler, og han kan svare mest, om ikke alle, av spørsmålene som kan være relatert til alle kjøretøy i mye. Nøkkelen er å vite hva spørsmål for å stille, og hvordan du skal tolke svarene på disse spørsmålene.

Trade-ins

En av de første spørsmålene som ber en potensiell kjøper en brukt bilselger er hvis de ta trade-ins. Dette spørsmålet er vanligvis tilgjengelig hvis kjøperen har en gjeldende bil som han gjerne vil ha handel-in for en bedre bil. Mange steder som selger brukte kjøretøy kan godta en trade-in hvis den potensielle kjøperen bil er en levedyktig en, men prisen som de vanligvis satt for trade-in kjøretøyet kan være lavere enn man kunne forvente. Til tross for dette, vil noen mennesker fortsatt gå for bytter inn hvis prisen er rett.

Kontantpris

Noen kjøpere kan også være i stand til å betale kontant for secondhand kjøretøyet at de ønsker å kjøpe. Det er en god idé å spørre hvis det er en annen, lavere pris for kontanter kjøp. Hvis rabatten fra et kjøp med kontanter er stor nok, er det en god idé å betale i kontanter i stedet for å få et lån eller passerer gjennom en økonomisk løsning.

Prøvekjøring og Checkups

En test-stasjonen er noe som må gjøres når du tenker på å kjøpe en brukt bil. Kommer på en test-stasjonen er ett alternativ som potensielle kjøperen bør ta for å vurdere føler og ri av kjøretøyet. Varigheten av testkjøring er noe som må være klart fordi enkelte butikker ikke tillater nok tid til å fullt få følelsen av bilen. For denne saken er det også viktig at en kunnskapsrik person være tilstede under denne test-stasjonen for å være med potensielle kjøperen. Den samme kunnskapsrike personen kan være en mekaniker eller noen lignende og bør kunne når motoren på noe galt. En utvidet prøvekjøring kan være mulig, men visse papirarbeid må gjøres hvis den potensielle kjøperen ønsker å gjøre det.

Sertifisering

Det er sertifisert pre-eide kjøretøy, som er vanligvis en bedre avtale i forhold til andre brukt bil. Hvis selger sier det er sertifisert, anmode å se overvåkingsprogrammet gjort på bilen før den ble sertifisert. Inspeksjonsresultatene vil skissere hva som var feil i bilen, samt anbefalinger av mekanikeren som gjorde inspeksjon. Også be om å se hvilke tiltak har blitt gjort til anbefalingene fra personen som gjorde inspeksjon. Herfra kan man se hva er blitt reparert, og hva er ikke reparert. Dette vil vise omfanget av reparasjonene som utføres, og hvilke andre reparasjoner kan man forvente.