Biler

Angir hvordan du bruker spesielle trykk og dø

Eksperter fra maskinvare og mekanisk feltet bruke et standard sett med verktøy til å lage hull og installere skruene i ulike materialer. Ofte, kan installere en feil skrue i feil hull eller tar det ut for hullet regelmessig slites ned trådene før de ikke er i stand til å holde skruen lenger. Men ved å kjøpe spesielle trykk og dø sett du kan løse dette problemet lett. Gitt nedenfor er retningslinjer for å bruke trykk og dø.

En trykk-verktøyet er en konisk, lang metallisk. Plassere den i hullet og vendte seg til skjemaet ny løpebaner i hullet. Terningen kommer formet som en metall donut. Den har håndtakene som hjelper deg sikkert sett den ned oppå en skrue og slå den til skjemaet nye tråder på skruen. I spesielle trykk og dø sett, kan du finne dør og kraner i ulike størrelser. Størrelsene er metriske eller standard. Typen dø og trykk du bruker, avhenger av materialet du skal bruke dem til.

Det er viktig å velge riktig dør og trykk på aktiviteten du vil gjøre. De fleste prosjekter som kan du manuelt må en 'taper' type trykk, som svinger sakte og danner tråder som du vri den i hullet. Du bruker 'bunn' kraner for å forlenge dybden av et hull. Finn ut hvilken type trykk du trenger basert på oppgaven du ønsker det for. Spesielle trykk og dø sett kommer med et diagram som vil fortelle deg funksjonene til ulike kraner og dør.

Det er også viktig å velge rett dø for høyre kranen. Trykk og die kit har tilsvarende sett med dør og kraner. Hvis du bruker en bestemt trykk å danne et hull i et materiale, må du bruke en samsvarende dør til skjemaet tråder på skruen som du må installere i hullet. Ved hjelp av kraner og dør som ikke samsvarer med hverandre, tillater ikke skruen til å passe inn i hullet.

Hvis du bruker kranen til å kutte i metalloverflater som aluminium, smør verktøyet med parafin å redusere friksjon. Bruk lignende metoder hvis du bruker dør på metall skruer. Å redusere friksjon mellom trykk og materiale vil redusere sjansene for din skruen eller trykk bryte ned. Ved hjelp av verktøy fra spesielle trykk og dø sett krever styrke og tålmodighet. Du må arbeide gradvis for å få de ønskede resultatene fra dør og kraner.