Biler

Velge en brukt bil for en tenåring

Mange mennesker velger for å kjøpe en brukt bil i stedet for en ny en for mange forskjellige grunner. Tenåringer har spesielt ingen valg enn å gå for secondhand kjøretøy. Foreldre pleier å gå med barna når de er på den rette alderen til stasjonen og de har råd til å få et kjøretøy. Noen foreldre bidra til å finansiere barna sine mens andre eldre barn arbeider for å spare opp for sine egne ri. Noen foreldre og barn vet hva du får, men andre kan har ingen anelse om hva du skal se etter i en passende tur. Mens får en ny bil kan være har en god idé som kjøper secondhand også sine fordeler. En fordel av å gjøre så er av lavere forsikring kostnader av pre-eide biler. Mange forsikringsselskaper senke kostnadene Hvis kjøretøyet er pre-eide avhengig av markedsverdien av bilen. En annen fordel er den lavere prisen av mest pre-eide kjøretøy og ennå en annen fordel er mindre komplisert transaksjonen på å kjøpe en brukt bil.

Hva skal se etter

De som leter etter en pre-eide kjøretøy for tenåringer kan allerede har en bestemt modell eller merkevare i tankene. Dette er en god idé, men også kan være begrensende fordi bestemte bilen ikke er tilgjengelig eller ikke kan være i så god stand. Det er godt å ha flere alternativer i tankene før du går ut å kjøpe en pre-eide bil. Noen av de pre-eide kjøretøyene kan bli bedre kjent enn andre, men noen oversett biler er like god som populære. Granske merkenavn i samme klasse er alltid en god idé for å ha en utvidet visning av kjøretøy i samme klasse. En annen ting å se etter i en brukt bil er sertifisering fra produsenten. Noen av de pre-eide kjøretøyene kan har blitt returnert til produsent eller forhandler, og de kan har pusset opp det før du legger det ut på markedet igjen. Disse kjøretøyene er faktisk ganske bra fordi de ville har gjennomgått en checkup og hadde gjort mulig reparasjoner før dealeren selger dem igjen. De kan være mye tryggere for tenåringer hvis de har blitt sjekket grundig. Selvfølgelig, har sertifisert pre-eide kjøretøy en litt høyere spør pris sammenlignet med de av samme merke og modell som ikke har en sertifisering. En passende plass til tenåringens budsjett er en annen ting som kjøpere bør alltid huske på når ut shopping for en secondhand kjøretøy. Mens det er betydelig billigere sammenlignet med splitter nye, kan man fortsatt trenger å ta opp et lån for en brukt bil. Tenke på betalinger nøye før du forplikte seg til å kjøpe en. Å få en helt ny kan være det samme som å få den pre-eide hvis interessen er for høy.

Ytelsen til bilen er også en annen ting som bør vurderes. En test-stasjonen kan vise mulige fordeler og ulemper av kjøretøyet, hvis den potensielle kjøperen vet hva du skal se etter. Bringe en mekaniker kan også være en god idé.