Biler

Å velge riktig kjørelærer

Anbefalinger - hvis du har en venn (er) som har lært å kjøre hvorfor ikke spørre dem som var deres instruktør, og hvis de var fornøyd med tjenesten? Det er en av de mest pålitelige måtene å velge en kjørelærer.

Instruktør Grade - det er et lite kjent faktum at det er en karakterskala for kjøring instruktører som gjenspeiler deres evne til som instruktør. Vanligvis båret rundt hvert 2 år, er en instruktør "sjekk testet" av en DSA-sensor. Dette er hvor sensor sitter på baksiden av bilen for å observere en leksjon utført av instruktøren. Når leksjonen er over sensor karakterer instruktøren på evne, karakterer spenner fra lavest (klasse 1) til høyest (grade6). Bare 6% av instruktører oppnå ca en klasse 6 og det er den høyeste karakteren mulig, rundt 20% oppnå en klasse 5, og industri-standard er klasse 4 med rundt 70% å oppnå denne bestemt klasse. De lavere karakterene er ikke akseptabelt, og vil føre til ytterligere tester og/eller diskvalifikasjon fra instruktør registeret. Så sørg for at du spør om din instruktør klasse!

Passere Rate - ikke så viktig som du skulle tro og noen ganger svært misvisende. For en start, det er ingenting å stoppe en instruktør fra å bare plukke en bestått rate ut av tynn luft - hvordan ville du vet? Også en instruktør kan hevde å ha en 100% bestått rente, men dette kan bety at 100% av elevene sine til slutt passere men bare 20% første gang! Til slutt, på slutten av dagen den drivende testen av en elev er til slutt ut av hendene på instruktøren - jeg har hatt elever som jeg vet har blitt lært godt og er gode drivere som bare gjennom nerver og tidspress testen unnlater å utføre de kan på dagen. Dette resulterer i et fall på min pass-rate, men det nødvendigvis gjenspeiler ikke på hvor godt de har lært.

Bilen - har instruktøren har en relativt ny, moderne bil? Noen instruktører leie biler for å få en erstatning så ofte som hver 12 måneder i noen tilfeller. Det er ikke ideelt å være læring i en bil som er flere år gammelt og på sin siste Ben - så sørg for at du spør før du bestemmer.

Trainee instruktører - også ukjent for de fleste av offentligheten, en del kvalifisert instruktør er juridisk tillatt å gi betalt instruksjon for maksimalt 6 måneder. Ikke alle kjører skoler ville være imøtekommende med denne informasjonen selv. Du kan sjekke for å sikre at din instruktør er kvalifisert ved å se på deres instruktør merke farge vises på frontruten, grønn er fullt kvalifisert, rosa trainee.

Det er viktig å velge riktig driving instruktør så pass på at du anser disse faktorene før du bestemmer deg.