Biler

Måter å spare ekstra penger på brukte biler

Hvis du leter etter tilbud på brukte biler, er det et par ruter du kan ta. Kanskje du har en bestemt modell i tankene, men budsjettet er litt lavere enn prisen du vanligvis ser for den. Ta en titt på noen av dine valg når det gjelder å få hva du vil uten å gå over budsjettet.

Hvis du ønsker å handle på en forhandler, bør du vurdere kommer til en der noen du vet fungerer. Venner kan være ekstra villig til å arbeide med deg til du får en god del. De kan også være ærlig med deg og gi deg beskjed om hva du har i tankene er en realistisk mulighet. Hvis ikke, de kan fortelle deg hva annet du kan kjøpe i din prisklasse, eller de kan gi deg tips om hva du bør gjøre. For eksempel kan de se på din sjanse på leasing Hvis dette alternativet er rimeligere for deg akkurat nå.

Et annet valg er å sjekke ut brukte biler som tilbys av private selgere. Vanligvis vil du se lavere oppføring priser for disse kjøretøyene. Selvfølgelig, kan går denne ruten være upraktisk siden du må enten betale kontant eller ta deg tid til å få et lån fra banken din i stedet for å arbeide med utlåner på en forhandler. Men hvis du er forberedt på å ta disse ekstra trinnene, du kan være i stand til å spare penger. Rettferdig holde inne sinn det private selgere ikke kan garantere at bilen du kjøper vil være i som god form som de hevder. Du vil måtte stole på deres ord. Men hvis du bare er ute etter et redskap for å pendle til jobb, og ikke nødvendigvis trenger det å vare lenge, kan du gi dette alternativet en sjanse.

Du kan også sjekke ut brukte biler fra leie bil bedrifter. De selger ofte biler som ikke lenger er splitter nye fordi kundene vanligvis ønsker å leie splitter nye modeller. Så kan du få en bil som er bare et par år gamle for en god pris. Rettferdig holde inne sinn at drivere leie biler ikke er sannsynlig å ta stor omsorg for dem siden de ikke eier dem. Derfor, selv om du vil vite personalet skikkelig vedlikeholdt bilen du kjøper, vil du ikke vite hvor mange drivere behandlet den. Selvfølgelig, bør disse brukte biler gjennomgå inspeksjoner før du sjekke dem ut, så du er neppe å få en som ikke fungerer godt.

Dette er bare noen få måter å få en bil som er en litt eldre men fortsatt nye til deg uten å gå over budsjettet. Tydelig, du ta en risiko med disse alternativene, så du trenger å vite at du ikke kanskje får fordelene med en splitter ny bil eller med en litt eldre en kjøpt på liste-prisen. Men du bør fortsatt være i stand til å få en auto av noe slag som vil få deg hvor du skal gå.