Biler

Auto loan modifikasjoner

Auto lån, ved siden av boliglån er en av de største månedlige utgiftene som vi står overfor på månedlig basis. For de som kanskje har mistet jobben sin, står overfor en uventet utgift eller noen andre situasjonen der du vil savne auto lån betalingen vil du kanskje undersøke mulighetene for å skaffe et lån restrukturering.

Loan modifikasjoner er akkurat som de høres, en re-negotiation av din nåværende lån slik at du kan komme tilbake på sporet med betalinger. Loan modifikasjoner er vanligvis den siste utvei før utlån selskapet repossesses kjøretøyet. Dette er fordi låneinstitutter er hatet for å endre sine lån, spesielt hvis de tror at du ikke vil betale dem pengene som er skyldige.

Imidlertid vil långivere ofte velge loan modifikasjoner over å ha få tilbake bilen hvis de føler de vil tape penger. Loan modifikasjoner gitt bekostning av repossession og problemer med re-salg biler, og er generelt et populært valg.

Er Loan modifikasjoner det riktige valget?

Før du starter prosessen med loan modifikasjoner å lagre kjøretøyet, er det noen betraktninger som du må gjøre før du begynner.

Skylder mer enn det er verdt: Hvis dette er tilfelle, så loan modifikasjoner kan være riktig tilnærming. Siden du ikke kunne tjene penger på bilen selv om du solgte det, er låneinstitutter mer villige til å gjøre endringer for å spare bilen din. Ellers ville de være ut en betydelig mengde penger siden du ellers ikke kunne gjøre betalinger.

Arbeidsledighet: Med så mange mennesker mister jobbene sine, er det ikke overraskende at auto lån er vanligvis en av de vanskeligste betalingene å gjøre. Under slike omstendigheter, kan har loan modifikasjoner utført hjelpe komme deg gjennom denne prosessen til du finner sysselsetting.

Hvordan få et lån modifikasjon

Hvis det virker som det er den eneste måten å redusere auto lån betalingen undersøke alle fakta, må du gjøre følgende.

Ringe utlåner: naturlig, det første du vil høre fra utlåner er farene ved manglende betaling, og å ha kjøretøyet Overtatte. Mens det er ingen garanti for at en utlåner vil gi endring, er det ingen skade i å spørre enten. Husk at bare utlåner som tilbød den opprinnelige lån kan endre den for deg. Dette betyr at hvis du går til en ekstern kilde som tilbyr å endre ditt lån. Det er mer enn sannsynlig refinansiering i stedet.

Har alt utarbeidet

Hvis du får godkjenning for et lån modifikasjon, må dokumentasjon som viser hvorfor du trenger endringene. Dette inkluderer alle relevante regninger, uttalelser, lønn stubber og andre dokumenter. Du bør også inkludere et motgang brev som forklarer hvorfor du ikke lenger kan gjøre betalinger på gå-rate. Dette betyr å være ærlig om din situasjon, og gir i dokumentasjonen for å sikkerhetskopiere den.

Når du har sendt inn alt, er det siste trinnet bare vente og se hva som vil skje. Du kan ikke gjøre mye på dette punktet. Du vil ønske å betale hva du kan på lånet slik at hvis endringen er godkjent, kan det faktisk hjelpe situasjonen ytterligere. Auto lån kan være svært vanskelig å betale når pengene er ikke rundt, men loan modifikasjoner kan hjelpe deg å overvinne denne situasjonen.