Biler

Upping bilens hestekrefter mekanisk og kjemisk

Noen ganger får du det klør å forbedre bilens ytelse. Noen ganger må du, på grunn av motor og girkasse slitasje og kjørelengde problemer. Følgende tips dekke hva å gjøre å Hot Rod bilen, samt hvilke nye produkter ende både slitasje og kjørelengde strøm tap problemer, for å gjenopprette bilens mistet makten og forlenge bilens levetid og driftssikkerhet.

La oss vurdere de 4 måtene å forbedre din biler hestekrefter.

En måte å øke betydelig makt er ved å legge til en eller flere spesielle power-å forbedre enheter. En av disse enheten kalles en racing motoren cam. Denne interne motoren enheten erstatter den originale fabrikk-cam, og tillater mye mer drivstoff til å angi forbrenning syklusen - og dermed produsere mer hestekrefter. Du kan velge hvor mye makt forbedring fra en katalog-oppføring. Prisklasse om $450 opp.

En annen stor kraft økte kalles en supercharger. På en $3500 pluss prisen rekkevidde. Denne sammenlegge-opp på-enhet er en spesiell fan eller pumpe gjort å tvinge dobbelt så mye drivstoff og luft inn i motoren - for en stor makt å forbedre gevinst. Både rase cam og supercharger er vanligvis installert for maksimal kraft og hastighet utvikling.

Mange nye biler har kompressorer installert på fabrikken. For bil racing, selvfølgelig, legge rase bileiere elementene ovenfor, som måten for mer kraft øke fordeler. Men se etter nye og brukte biler med en supercharger fabrikk installert. Tror "fabrikken hot rodding." Sjekk merkevare av bilen du vurderer å kjøpe ved å se i nettforum for negative snakk, slik at du ikke vil kjøpe en plagsom modell. Legger til ca $2500 bil prisen, eller mer.

Ved hjelp av en ny rase av tilsetningsstoffer fra Megakraft for å gjenopprette tapt hestekrefter forårsaket av slitasje og rester. Flere slitasje og rester forhold i din motor og girkasse, forekommende midten av veien gjennom livet ditt kjøretøy. Når en motor begynner nedadgående tap av hestekrefter og forestillinger, er Megakraft det mange smart bileiere brukes til å gjenopprette deres biler makt.Megakraft installeres i nyere biler å holde dem nye på ubestemt tid.

Oppkjørselen din og bilen kan vise ett tegn på slitasje og et tidlig stadium av makt forlis er på vei oppover. Tidlige tegn på slitasje inkluderer olje drippings på oppkjørselen din. Andre tegn inkluderer din motor eksos. Som stempler suge opp motorolje, brenne den og pumpe ut litt av røyk. Din motor olje nivå vil slippe en quart eller to mellom oljeskift. Blowby, et begrep for forbrenning rømme og dens gasser er til stede.

Andre tegn er at motorstøy vil øke. Tapping av klissete ventiler og ventil løftere er vanlig. Høres ut som en hammer er på frifot i din motor. Overføringene vil skifte hardere, eller tregere. De er alle tegn på slitasje et produkt som kalles Megakraft vil ende. Megakraft fungerer like godt for å avslutte overføringsproblemer, også. Disse tilstand avskrekke full kraftutvikling.

Som bærer øker, så gjør friksjon og friksjon absorberer makt bruker til å legge til din bil zip og ytelse. Hver skilt viser en dyre overhaling vil snart bli kalt å avhjelpe problemet. Overhaling prisen går over $3000. Og dette er hvor Megakraft er ofte kalt til å hjelpe unngå eller utsette at behovet for flere år. Megakraft er ikke så kostbare. Om $150, og er et valg tusenvis av bileiere velger. Billigere hvis du har installert selv. Det er lett å gjøre så.

Hvordan fungerer Megakraft til oktan boost. Oktan boost er en etsende tilsetningsstoff som gir drivstoff et løft i kraft. Det er ikke bra for dagens motorer. Megakraft gjenoppretter din motor tapt hestekrefter ved å avslutte friksjon slitasje og rester makt rane problemer. 6 elementer er bedt om, og inkludert som en komplett Mega Power Motor behandling. 3 elementer er installert for toppen av motoren rengjøring og frigjør av ringer og ventiler og andre komponenter. 3 er for lavere motor rengjøring av oljebehandlinger systemet.

Mens de fleste tilsetningsstoffer er løsemiddelbasert renere, som er skadelig for dagens motorer, eller tykk som molasses, og kan blokkere olje leveringen, Megakraft er en tynn, slitasje stoff som kan gå der olje, med syntetisk oljer ikke unødig slitasje, og rester makt nedgang problemer.

Inkludert i denne behandlingen også gjenopprette mistet makten i din motor er å redusere friksjon faktorer MC +. Etter rengjøring og frigjøre conditioners gjøre sine ting, MC + jevner din slitasje gjøre ujevn, friksjon tunge, stempel, peiling, ventil, og utstyr overflater. MC + legger deretter en beskyttende glatt film som fyller din motor slitte mellomrom. Alt dette er komplekse Hi-tech kjemi å gjenopprette din biler tidligere som i nærheten av nye makt og zip. Likevel er det enkelt å installere. Og noen kan installert produktet. Deretter kjører ikke faktiske gjenopprettingen.

Konklusjon.

Noen ganger får du det klør å forbedre ytelse biler. Noen ganger har du også fordi den trenger litt hjelp. Se din lokale mekaniker for lokale råd på Hot Rod type forbedringer og tips. Hvis du vil ha mer informasjon om Megakrafts Motor og girkasse behandling, kan du se koblingene nedenfor.

Jeg håper alt dette hjelper deg med å få nye eller tapt hestekrefter, og har bedre kjører biler, equipmen