Biler

Vil du vite alt om kald luftinntak?

Motoren må utføre effektivt til enhver tid. Det er som sentrum av bilen. Dette betyr at hvis motoren ikke er i riktig tilstand, bilen vil ha problemer og trolig vil ikke engang begynne. Du ønsker selvfølgelig ikke dette skal skje. Det er derfor du må ta stor omsorg for motoren. Det er noen tilbehør som må være installert for å være en del av motoren for å forbedre ytelsen. En av disse tilbehør er luftinntaket.

En luftinntak er et tilbehør som er installert i en bil for å forbedre ytelsen og effektiviteten av motoren. Luftinntak referert til som en kald luftinntak brukes å kjøle seg ned å hindre overoppheting. Det bringer til den kjøligere luften på motoren fra utsiden. Dette bidrar til å holde motorens temperatur i sjakk.

Så, hvordan virker inntaket?

Blant bilister og det meste syklistene, er det antatt at det kaldere luften som går inn i motoren, de tettere tillegget vil være. Dette tilsvarer i retur en høyere hestekrefter. Kald luft er også sagt å ha mer oksygen i forhold til luft som er varm. Ekstra oksygen i denne luften genererer flere hestekrefter dermed forsterke akselerasjonen og ytelsen til motoren.

Når du installerer en inntak, bør røret ikke kjøre så nær veien. Den kan suge i vanndråper. Vann er ikke Komprimerbar som drivstoff og luft. Når vannet er sugd og går til motoren, kan det føre til at motoren å bryte. Så, dette bør unngås for enhver pris. En annen forholdsregel er at røret ikke bør være for liten. Når røret er for lite, kan det føre til inbuilt press som er skadelig for motoren. For mange tube svinger bør unngås. Det bør være så rett som mulig for å tillate effektiv strømmen av luft.

Røret skal også være laget av et materiale som ikke tillater absorpsjon eller gjennomføring av varmen. Du kan ta en laget av gummi eller plastikk.

Kald luftinntak tjene følgende formål;

Engine efficiency

Kald luftinntak øke gass kjørelengde på en bil. Dette bidrar til at motoren skal kjøres kjøligere. En kul motor brenner mindre drivstoff og opererer mer effektivt.

Høyt turtall: ytelse

Kul motorer forbedre ytelsen og akselerasjon av motoren. Dette skyldes at kald luft har mer oksygen som genererer mer hestekrefter.

Eleganse

Inntakene kommer i forskjellige design, former, farger og stiler. Dette gjør inntakene stilige og funksjonelle.

Lyd

Inntak gi motoren en sportslige lyd som er attraktive og sympatisk ved de fleste bilistene.

Den ovennevnte informasjonen er en oversikt over hva kald luftinntak er og hvordan de utfører. Se etter en, og passer det inn i bilen.