Biler

Kjøring med lisens tester - å velge den beste online opplæring leverandøren

Med det store antallet elektronisk opplæringsressurser tilbyr en driver lisens opplæring fra komforten av din hjem, velge riktig trening leverandøren blir veldig obskure og en ganske vanskelig oppgave. For uerfarne eleven mange førerkortet tester tilgjengelig online kan se like. Men med en nærmere titt vil du se at noen tester er "mer like enn andre".

Sjekklisten nedenfor vil navigere deg gjennom labyrinten av alternativer for å få deg rett elektronisk opplæring.

1. Er tilbudt Online tester "Tekst-bare" de? Folk er svært visuell skapninger. Tilstrekkelig grafikk hjelper oss å lære bedre og raskere. Online tester uten medfølgende grafisk illustrasjon av hvert spørsmål ser ganske utdatert, og vil ikke hjelpe i kvalitet online opplæring.

2. Er Online kjøring Test en statisk eller dynamisk? Mange driveren lisens tillatelse testene funnet i Internett er "hardwired" statisk prøver av 2-3 standard test sett. Denne typen online tester er ikke ment for seriøse opplæring og er bare en startpunkt å gi deg den viktigste ideen om hva slags spørsmål kan bli spurt i DMV teste. Moderne avanserte online drivere tillatelse opplæringssystemer er alle dynamiske. For slike opplæringssystemer er hver bestemt test et egendefinert genereres dynamisk sett med spørsmål som får feeden fra en stor pool av testspørsmål og svar i databasen. I godt utformet for elektronisk opplæring systemet spørsmål og svar er vanligvis tilfeldig hashes for å opprette en unik og enestående erfaring.

3. Hvor mange forskjellige Test apparater kan du få i treningen din Online? Sjekk hvor mange unike, ikke-gjentatt tester kan bli tilbudt av online-system. Jo større antall unike tester - jo høyere din sjanse til å lære materialet bedre og skjedde av DMV test fra den aller første forsøket. For elektroniske opplæringssystemer oversettes dette vanligvis til størrelsen på en pool av spørsmål-og-svar inkludert i leverandørens nettdatabasen. Kontroller at denne treningsbasseng har minst 150-200 spørsmål.

4. Kan du be om tester med gradvis økende kompleksitet? Spørsmålene i testene du tar er av ulik kompleksitet. For å sikre bedre læringskurven for deg er det viktig å ta bestemte tester i form av opplæring pakker med gradvis økende kompleksitet. Best avanserte online driveren opplæringssystemer burde gi deg en nøye utformet linje av trening pakker av gradvis økende kompleksitet for å akselerere din læring. Start enkel og gå høyere og dypere med din trening mens din kunnskap vokser.

5. Er Test framdriftsindikatoren vises under Test-økt? Det er en god praksis (og noen vil også si - en standard) til å vise hvor mange spørsmål som du allerede har svart, og hvor mange fremdeles har å bli besvart for å fullføre testen. Alle avansert opplæringssystemer har denne indikatoren. Noen avanserte online drivere lisensen trening kanaler vil selv ta tid igjen, og tiden som har gått siden du startet testen.

6. Kan du velge språk for driveren lisens tester? Vi er en nasjon av immigranter. Hvis du ikke er en innfødt engelsk høyttaler å få opplæring på ditt første språk kan være avgjørende for din suksess. I tillegg til at, å ta din DMV test på engelsk er ikke obligatorisk i USA - mange stater har en liste over godkjente alternative språk og offisielt tillate deg å ta en skriftlig DMV-test i språk enn engelsk. Kontroller at driverne dine online opplæring leverandøren støtter flere språk.

7. Blir tilbudt Online kjøring tester kan tilpasses til din stat? Kjøring tester i USA variere betydelig fra stat til stat i test-størrelsen, struktur og kompleksitet. For eksempel i Washington State førerkortet tillatelse tester er laget av 25 spørsmål totalt (21 trafikk law og vei 4 tegn spørsmål), og du ville å trenger for å score minst 20 korrekt svar for å bestå testen. I Indiana State hver DMV test inneholder 50 spørsmål i totalt - 34 trafikk law og 16 road Registrer spørsmål - og er faktisk en to tester i ett. Du må svare korrekt på minst 28 trafikk law og minst 14 veien tegn spørsmål å passere din DMV test. En annen forskjell i DMV tester tilbys av forskjellige stater er antallet valg de bruker for hvert flere valg spørsmål. Noen delstater bruker 3 svaralternativer for hvert spørsmål i deres tester, mens andre kan bruke 4 eller til og med 5. Mer multi-valget svaralternativene vises for hvert spørsmål - jo mer vanskelig det er å bestå testen. Det er forståelig nå som den samme driveren lisens studenten som lett passerer DMV testen i én stat kan også mislykkes i en annen stat. Ved å justere driveren lisens trening testene til din stat vil du få kunnskap tester av tilsvarende størrelse og struktur som til slutt vil hjelpe deg å få bedre forberedt og bestått test DMV fra den aller første forsøket.

8. Din trening-kanal gir du en resultatrapport for Test? Å vite hva spørsmål og i hvilken spørsmålskategori du har en