Biler

Kjøring under påvirkning for mindreårige i texas

Som kjører skoler over hele Texas gjør sitt beste for å markere;. Lone Star State har problemer med fyllekjøring. For de siste årene, har Texas ledet landet i drunken-kjøring dødsfall. Texas er også den eneste staten i landet til konsekvent klart 1000 dødsfall (1,235 i 2009, 1,258 i 2010, og 1270 i 2011). Denne statistikken er ikke selv inkludert alkohol relaterte skader og skade på eiendom, som er tall som klatre enda høyere.

Sannhet som må være konfrontert er at Texas har en løs problemet med rus og bilkjøring. Kjøring skoler fortsetter å lære og informere alvoret i den stadig økende straffer for fyllekjøring. Gode vaner begynne i kjøreskolen og strekker seg inn i fremtiden, som om lag 15% av drunken-kjøring dødsfall er på grunn av nedskrivning av en driver under 21 år (den lovlige drikking grensen). Strengere lover har blitt utviklet i et forsøk på å dempe de økende dødelighet; lover som kan alvorlig debilitate en ung sjåfør finansielle og kjøring uavhengighet. Følgende er en oversikt over noen av mindreårige promillekjøring lover i Texas, og hvordan disse lovene kan gjøre ting vanskeligere for en mindreårig som risikerer og er fanget.

Nulltoleranse

For det første, Texas er en null-toleranse tilstand. Dette betyr at hvis en mindreårig som er dratt over under mistanke er funnet for å ha noen synlig mengde alkohol i deres system, de har umiddelbart begått en forbrytelse for DUIA (Driving Under the innflytelse av alkohol); Selv om deres BAC er under den lovlige grensen. Som en mindreårig, bør de ha noen kontakt med alkohol til å begynne med, dermed kjørte mens drikker et beløp er at mye mer alvorlig.

Testen

Når trukket over, mindreårige vil bli bedt om å sende til en breathalyzer test for å sjekke deres BAC. Igjen, hvis noen BAC nivå er blåst, vil mindre bli belastet. Imidlertid kan nektet testen være mye verre. Nekte breathalyzer, blodprøve eller felt edruelighet teste vil medføre umiddelbar førerkort suspensjon i minst 120 dager, med suspensjon økende for en andre og tredje lovbrudd. På toppen av suspensjon, kan mindreårige være plassert i fengsel og holdt før bond er gjort, eller de vises foran en øvrighetsperson av ungdomsdomstolen.

DUIA

Straffene seg selv er svært mye avhengig av oh dommerens skjønn, selv om det er klart benchmarks minimum og maksimum. Givens lovene for DUIA lovbrudd er:

første lovbrudd DUIA - klasse C forseelse med opp til en $500.00 fine og mellom 20-40 timer samfunnstjeneste. Førerkort kan bli suspendert i opptil ett år, og fullføringen av en alkohol bevissthet kurs ved kjøreskole er nødvendig. Hvis mindreårige under 18 år, kan deres foreldre være pålagt å ta kurset også.

andre lovbrudd DUIA - klasse C forseelse med opp til en $500.00 fine og mellom 40-60 timer samfunnstjeneste. Lisens suspensjon for opptil ett år, i tillegg til alkohol bevissthet kurs er nødvendig.

tredje krenkelser DUIA - hvis driveren er under 17, DUIA er arkivert som "Kriminelle atferd." Straffen er opp til en $500.00 fine og mellom 40-60 timer samfunnstjeneste. Lisens vil bli suspendert inntil mindreårige er 19 år eller eldre

-Hvis mindreårige er 17 år eller eldre, DUIA er en klasse B forseelse som bærer en bot på minst $500.00 opp til $2,000.00, 40-60 timer samfunnstjeneste, og opp til 180 dager i fengsel.

Problemet er bare ikke verdt risikoen. Tusenvis av voksne og barn møte deres ende hvert år på grunn av en forebygges drukne kjører ulykke. Disse lovene er på plass for å avskrekke og forhindre dødsfall, slik at vi kan begynne å chip unna på statistikken beklagelig. For mer informasjon, kan du kontakte din lokale kjøreskole. Og husk, null toleranse.