Biler

Overvinne din fartsovertredelse billett

Slik gikk det til slutt - du fått en trafikk billett?! Hva bør du gjøre neste? Mange tror at det beste de kan gjøre i denne situasjonen er å ydmykt akseptere deres skyld og stille betale gebyr. Denne Self-ydmykelse er ikke bare feil som mange trafikk billetter bli rutinemessig beseiret i trafikken hoffet - det kan være svært skadelig for din kjøring posten og spesielt for stigende auto forsikringspremier. Glemme aldri - du er ikke skyldig inntil bevist skyldig i retten. Kjenn dine rettigheter, og aller viktigst - vet hvordan å forsvare dem i retten.

Nedenfor er det tips og hint for å hjelpe deg å få kunnskapsrik og beseire din trafikk billett i retten, hvis nødvendig.

1. Være hyggelig og høflig med trafikk myndigheter

Aldri krangle med politimannen samtidig med trafikk stopp; bo høflig og holde en lav profil. Og dette er ikke bare et krav for generell høflighet - Husk at det blir krysset undersøkelse av police officer i retten. Retten session vanligvis skjer mange uker fra datoen billetten ble utstedt til deg. Færre minner du lar til politiet offiser om deg selv og fartsovertredelse ulykke selv desto vanskeligere blir det å politiet offiser til å vinne sin sak i trafikken hoffet.

Også ikke noen gang prøvd å fortelle den lov håndhevelse offisielt som du var fart fordi du var i hast - grunner varierer fra trangen til resten rom til din medisinering tid med barna venter etter skolen foran den låste døren - du navn det. Dette ganske enkelt fungerer ikke!

2. Varigheten av konsekvent fartsovertredelse

Som en øyeblikk fart økning ikke er en fartsovertredelse brudd per se - ikke alle hastigheten øke resultatene i en fartstoleranse citation. Ifølge arbeider definisjonen av fartsovertredelse må du være kjøring konsekvent over fartsgrensen og presenterer en fare/fare for andre drivere/fotgjengere på veien.

Med andre ord - ville fart i midten av ørkenen med deg å være den eneste føreren i veien usannsynlig spell billett problemer for deg.

"Vel, hva det betyr for meg praktisk talt?" spør du kanskje. Dette betyr at en enkelt måling med en bil hastighet over fartsgrensen er ikke nok - politiet offiser må presentere en rekke måling bilder for å bevise din bil som du var fart konsekvent. Hvis politimannen mislykkes å presentere dette bevis - blir din fartsovertredelse billett avvist.

3. Fartsovertredelse måling toleranseområde

Fartsovertredelse med mindre enn 6 miles over grensen vanligvis blir ignorert av retten fordi den danner innenfor sonen feil hastighet måling enheter. Mange trafikk politimenn vet dette faktum, og vil ikke stoppe slike "fartsovertredelse" kjøretøyer som det er umulig å bevise fartsovertredelse saken i retten.

Hvis din trafikk politimann er en nybegynner, og er ikke klar over denne regelen - ta saken til retten - lett vinner.

4. Trafikk offiser hastighet måling enheten sertifisering

Om din påståtte "fartsovertredelse brudd" ble fanget av en laser, en radar, politiet bilen speedometer, fly eller en annen enhet for måling enheten ved lov må gjennomgå en periodisk benk, prøving og sertifisering programmet (vanligvis minst en gang i 6 måneder) og være oppdatert i øyeblikket utstede en fartsovertredelse billett. Hvis måling enheten var forfalt i en re-sertifisering test - vil din fartsovertredelse billett lykkelig avvises selv om du kjørte 200 miles i 10 km-sone.

5. Endringer du har gjort i bilen din

Har du endre bilen med overdimensjonerte hjul eller dekk? Denne "uskyldig" endringen vil negativt påvirke nøyaktigheten av du dine speedometer. Den tire ytre omkrets er en viktig parameter i hastighet beregning algoritmen som brukes av bilens speedometer. Større dekk ville vise mindre fart i speedometer, slik at du kan være fart uten engang å være klar over det. Få bare din speedometeret og ang.-korrigert og vise bevis på det til retten - din fartsovertredelse billett vil bli avvist.

6. Kjøretøy rundt du samtidig med fartsovertredelse hendelse

Trafikken politimann må bevise til retten som sin fartsovertredelse målinger kan tilskrives beyond-the-rimelig tvil til kjøretøyet, ikke til andre kjøretøy rundt deg. Men hva om en stor lastebil var rett bak eller foran deg og laser stråle reflektert tilbake fra som lastebil i stedet for fra bilen? Kan politiet offiser utvilsomt bevise det? Hvis ikke - din billett er avvist.

7. Emergency på veien

Lastebiler med en nødsituasjon siren på tidspunktet for fartsovertredelse hendelse, uberegnelig kjøring av andre biler rundt deg, din ærlig forsøk på å unngå en mulig fender-bender ulykke fra andre biler, alvorlig vær eller veien tilstand og mange andre veg-relaterte faktorer kan påvirke din fartsovertredelse billett admissibility til retten. Dette svært subtile og heller uskarphet trafikk forsvar ressursen krever vanligvis hjelp fra en kunnskapsrik profesjonell advokat som spesialiserer seg på trafikk billett forsvar.

8. Bygg-sonen

Du vil bli overrasket, men ting i konstruksjonen sone går differe