Biler

Hvordan du får best auto forsikring

Du har nettopp kjøpt en bil, og du lurer på - hva forsikringspremie kan jeg forvente for bilen min? En fast svar-perfekt for alle finnes ikke her. Vi er alle forskjellige, så forskjellige vil være vår beste individuelle auto forsikringspoliser.

Få best auto forsikring er en tofaset utvelgelsesprosess:

Bestemme på hva forsikring bestemmelsene trenger du virkelig.

Velge din auto forsikring leverandør.

Fase 1 - ta avgjørelsen om hvilke Auto forsikring bestemmelser som du virkelig trenger.

· Veien assistanse

Hvis bilen ikke er en ny en du kan finne denne funksjonen svært attraktive som det kan spare deg noen penger og mye av nerver hvis bilen blir brutt i midten av veien.

· Ulykke tilgivelse

Noen forsikring operatører tilbyr ulykke tilgivelse driverne. Denne verdifulle funksjonen ville beskytte din forsikringen prisen økning etter at bilen blir involvert i en trafikkulykke selv om ulykken var på din feil.

· Kollisjon dekning

Med kollisjon dekning vil ditt forsikringsselskap betale selv om ulykken skjedde på din feil. Kontroller at dekningen er tilstrekkelig i midler, hvis ikke - du vil være ansvarlig for å betale resten.

· Uninsured/underforsikret bilist dekning

Med denne funksjonen i policyen ditt forsikringsselskap vil betale for skader til deg og alle dine passasjerer i tilfelle av noen trafikkulykke som skjedde på andre bilist feil og at bilist hadde ingen forsikring i det hele tatt, eller hadde ikke nok forsikring.

· Trekkes

Trekkes er hvor mye penger du godtar å betale fra lommen i tilfelle av en trafikkulykke; resten vil bli betalt av firmaet forsikring. Høyere trekkes alltid oversetter å lavere forsikring priser. Men over-hengi ikke på denne funksjonen - det er du som vil bli bedt om å betale de pengene hvis noe skjer.

· Medisinsk dekning

Denne funksjonen angir hvor mye penger vil du få når det gjelder din auto ulykke-relaterte skader.

· Omfattende dekning

Med denne funksjonen i policyen betaler forsikringsselskapet en skade reparasjon til bilen grunner enn en kollisjon. Dette inkluderer vind, hurricane, brann, tyveri, hærverk, etc. Denne typen forsikring er ofte nødvendig hvis du lease eller bruke flerårig finansiering for din bil, men det vil også være svært verdifull for enhver sjåfør som ønsker å få fullstendig beskyttet.

Fase 2 - Velg ditt auto forsikringsselskap.

· Bli en andre opinion - bruk ord-av-munnen tilnærming - spørre kolleger, naboer eller venner, besøk web forum eller andre tilgjengelige kanaler for å få den opprinnelige listen over forsikringsselskap kandidater.

· Kort smalt det ned til 5-10 oppført forsikringsselskaper som du tror vil møte dine behov godt.

· Webområdet på statens "Avdeling av forsikring". Ja, mange av oss vet ikke det faktum, men hver stat har "Avdeling av forsikring" som holder oversikt over forsikringsleverandører under Statens jurisdiksjon. Sjekk forbruker klage forholdet for hvert firma i listen short-listet selskaper og begrense det ned til 3-5 beste kandidatene.

· Få din foreløpige sitater for hver forsikringsselskap i den korte listen.

For å forenkle bruk dette trinnet få øyeblikkelig sitere ressurser tilgjengelig gratis på Internett.

· Velge det endelige selskapet med den beste forsikringen for deg og din bil.

Konklusjon

Med detaljert valget blir Sjekkliste angitt over å få auto forsikring som ville være riktig for deg, en relativt enkel oppgave.

Bruke kunnskap om forsikringspoliser og deres funksjoner som dekker du og bilen din vil du alltid være i stand til å få den riktige avgjørelsen. Beskytt deg selv på veien og spare pengene dine i tilfelle av auto ulykke ved å kjøpe den rette bilen forsikringen for deg og din familie.