Biler

Gått i sekunder

Til tross for alle politiet advarsler - til tross for alle nyhetssaker - til tross for alle de offentlige merknader

Noen folk som lar ulåst bilen kjører på vinteren for å varme dem opp, finne ut at de har blitt stjålet.

Her er noen nyheter historien linjer

Politiet i Colorado er rapportering en økning på tyverier som et resultat av mennesker forlate sine kjøretøy alene mens de er varme opp

Selv i denne iskalde været, bil tyver er der ute, og en bil ble stjålet mens eieren prøvde å holde sine kjøretøy varme.

Montclair politiet rapportert tre tilfeller av stjålne biler, mens de var igjen kjører og ledig forrige uke.

Varmer opp et kjøretøy i morgen har vært ansvarlig for nesten halvparten... mannens pickup lastebil ble stjålet mens det var å bli varmet opp "

Politiet etterforsker to separate bilen thefts som oppstod da eierne forlot sine biler på og ledig å varme opp.

Ifølge Federal Bureau of Investigation (FBI) Uniform kriminalitet rapporter, et motorkjøretøy ble stjålet i USA hver 26.4 sekunder og to biler stjeles hvert 60. Årlig er det over 1.2 millioner biler som ender opp i hendene av tyver. Oddsen er høyest i urbane områder. Carjacking forekommer oftest i urbane områder. De utgjorde bare 3.0 prosent av alle motorkjøretøyer tyverier, basert på Justisdepartementet data fra 1993 til 2002. Hvis du lar bilen ulåst du har en 1-i-30 sjanse for å ha du biler stjålet. Mens offeret taper sin bil, gjett hvem som virkelig betaler for den. Du gjettet det, alle drivere gjøre i form av forsikringspremier kompenserer for krav av stjålne auto krav. Den store nyheten er at om lag 62% av stjålne biler er gjenopprettet, men vanligvis med masse skade. De resterende 38% kan bli sendt utenlands, ende opp i chop butikker og strippet for deler, eller videresolgt til intetanende bil shoppere.

DUMME TING DU KAN GJØRE

La dine nøkler i bilen mens du raskt kjøre et ærend.

Park på baksiden av mye på kjøpesentre, sporting arenaer eller i et svakt lys område

Ikke får en anti-tyveri-System

Ikke bruk garasjen om hvordan din for hva den var ment for

Holde et ekstra sett med nøkler i bilen

La bilen din stå ulåst

La verdisaker godt synlig i bilen

SMART TING DU KAN GJØRE

Holde bilen låst

Ikke la nøklene i tenningen

Park i godt opplyste områder

ANDRE TING DU KAN GJØRE

Ha en alarmsystem installert

Investere i en steering hjul-lås

Få tyveri avskrekkende dekaler

Har hjulet låser installert

Har løpenummer av bilen risset inn i windows (standard på enkelte modeller)

Får rattet låser og/eller en brems pedal låser er de minst kostbare løsningene, og begge fungerer for å avskrekke bil tyver. Brems låser er spesielt vanskelig å beseire. For de som er tiltrukket av alarmer, buzz personlige bil alarm personsøkere bilens eier, når en bil er forstyrret i stedet for irriterende et helt nabolag.

Beste tyveri forebygging enheten på markedet er den passive startsperre, nå standard utstyr på 98% av General Motors' lys plikt kjøretøy, og nesten alle av de nye Ford. Disse innenbords bruker en nøkkel som inneholder en databrikke som kommuniserer med bilens motor. Uten riktig nøkkel er den eneste måten å stjele bilen å taue den bort. Og det koster ikke oss noe mer enn å sette i en alarm.

I tillegg kan du ha et sporingssystem som LoJack som avgir et signal til politiet eller overvåking tjeneste når kjøretøyet er stjålet. Hvis bilen har et sporingssystem, og blir stjålet, kan det ofte bli utvunnet i ca 24 timer, og vanligvis med mindre skader.

Bilen er en av de dyreste kjøpene dine... Beskytte den.