Biler

Forskjellene mellom en megler og en operatør

I bilen frakt industri, finnes det to forskjellige typer av auto transportselskaper som du kan bestille din forsendelse med. Disse to selskapene er kjent som auto transport meglere og auto bærere, og hver gir auto transporttjenester, men i svært ulike måter, og å vite hvilke tjenester er det best passformen til dine behov er viktig. I denne informative artikkelen vil du lære hvordan bærere avvike fra meglere, hvilke tjenester som de tilbyr, og hvordan kan de hjelpe deg.

En auto transport megler er et selskap som er spesielt designet for å håndtere mange auto frakt kunder på en gang. Meglere operere utenfor stabil kontorer, med lag av representanter som koordinerer transporttjenester mellom kundene at boken med dem og bærere de oppgave med å finne for sine kunder. Meglere, i en forstand, er mellommenn, men de er svært viktig fordi det er bokstavelig talt tusenvis av bærere traversering landet, og de aldri bo på ett sted i mer enn et par dager. Alle meglere er pålagt å være fullt lisensiert og limt ved føderal lov, og mange av dem er medlemmer av Better Business Bureau.

Hvis du bestille din ordre med en megler, finner du at prosessen vil være mye enklere og raskere enn hvis du skulle bestille rett med en operatør. De vil ta alle forsendelsesinformasjon, inkludert adresser for både henting og levering, så vel som din kjøretøy informasjon, kontaktinformasjon og betalingsinformasjon. De vil deretter sende bestillingen til en transportør og planlegge pickup av kjøretøyet, all den stund gjør deg oppmerksom på hvert steg på veien. Under transport de tjene som din hovedkontakt for informasjon om statusen av kjøretøyet, samt eventuelle spørsmål kan du ha.

Bærere, derimot, er de fysiske avsendere av kjøretøyet, og de danner ryggraden i auto transport industri. Bærere er nødvendig å være lisensiert og forsikret av føderal lov, og er også pålagt å bære et føderalt mandat, minimum forsikring som dekker hvert enkelt kjøretøy blir transportert, så vel som deres lastebil seg selv. Til slutt, en operatør har mye å si i forhold til hvor mye auto transport vil koste. Det er derfor det er så viktig å få en nøyaktig gratis auto transport-tilbud. Et tilbud som er for lavt kan ikke være en høy nok prioritet for carrier og kan føre til at bilen til å sitte i uker. Det er også en mulighet for at tilbud som er gitt til deg av megleren ikke kan ta ekstra avgifter hensyn, som kunne bli Flytt på tidspunktet for henting. Mens slike kontraster mellom anførselstegn og faktiske prisen ikke skje ofte, er det mulig på grunn av det faktum bæreren og megler i hovedsak forskjellige enheter.

Mange operatører stole på meglere å finne sine laster, fordi de ikke har tid til å tilbringe hele dagen å snakke med sine kunder. Dette skyldes at mange operatører ikke har en fysisk plassering som de arbeider ut av. I stedet de kan være på veien for ti timer om dagen eller mer, reiser hundrevis av miles i løpet av den tiden, og mens de kjører de tillates ikke å operere en mobiltelefon per føderal lov. Derfor er de fleste av sine samtaler over telefon med meglere som reservert laster gjennom dem, og noen ganger en kunde, men bare under pickup eller levering av sine kjøretøy. Det er imidlertid noen meglere som opererer også sine egne carrier service. Mens disse selskapene er sjeldnere, kan har bilen ble levert av en transportør/megler hybrid gjøre for en smidigere og mer konsekvent auto transport opplevelse.

Meglere og bærere er viktig- og de er mange. Med tusenvis av hver der ute, kan finne en i ditt område som kan levere bilen din i en rimelig mengde tid, for en rimelig mengde penger, være vanskelig. Men arbeider med en god megler vil effektivisere bilen shipping erfaring, og de vil være tilgjengelig for deg når du trenger dem. Og hvis de gjør jobben sin godt, kjøretøyet vil bli fraktet med en operatør som er pålitelig og profesjonell.