Biler

Spedbarns bilseter - 9 tips for å velge best

Brukervennlighet. Før du kjøper en Barnesikring sete, pass på å sjekke det er vurdering. Du kan sjekke rating på National Highway Transport Safety Administrations nettsted. Hver og en er tilgjengelig på brukervennlighet, sikkerhet for barn og klarhet i produsentens Brukerhåndbok. Jo mer vurdering har, jo lettere er det å bruke. Velge en med høyere rating er best for kjøretøy og barn.

Sikkerhet. Den viktigste funksjonen til å vurdere før du kjøper en sikkerhet barnesete er sikkerhetsfunksjoner. Har det vært krasj-testet for trafikksikkerhet krasj? Har det gjennomgått sidekollisjon protection test? Har den høye sikkerheten ratifisere? Det møte eller overgå de føderale veien sikkerhetsstandardene? Tar disse tiltakene vil hjelpe deg med å avgjøre hvor trygt det er å bruke og hjelpe deg å avgjøre om du vil bruke det eller ikke.

Bilsete base. De fleste barn selvbeherskelse-systemer leveres med en base som kan være installert på bilen. Basen kan du fjerne/koble fra barnet sikkerhet sete fra bilen uten å ty til våkne ditt barn eller un-spenne det. Du kan bare feste den ut og overføre den til en budbærer eller vognen mens barnet fremdeles sover. Hvis du ikke allerede har det, kan du kjøpe en ekstra base.

5-punkts sele systemet. En barnesete bør ha en inbuilt sele system med justerbare stropper. Stroppene kan enkelt justeres for å passe ditt barns preferanser. Det finnes to stropper for skuldrene, en annen to for hver runde, og to for å sikre bena.

Lett justeringer. Justering av sele systemet skal være svært enkelt. Hvis mulig, vil et barn selvbeherskelse system med ett klikk justering funksjoner være best. Hvis du ikke får det, minst høyden på sele og stropper bør justeres fra forsiden for enkel re-justering.

Kompatibel klinke-systemet. Alle bilseter bygget etter 2002 har en kompatibel LÅSEN (lavere anker og feste for barn). LATCH systemet la deg koble underordnede tilbakeholdenhet systemet direkte til baksiden av bilen uten å feste den med bilbelte. Dette er rent for enkel installasjon. (Merk at barneseter bruker bare lavere ankere uten tjore)

Enkel rengjøring. En flyttbar og maskin-vaskes bil setetrekk gjør livet ditt mye mer enklere når det gjelder rengjøring. Dekselet kan være un-installert og re-installert etter å ha sett. Dette er å se og rengjøring mye mer enklere og raskere.

Komfort. De fleste av sikkerhet barneseter kommer med godt polstret skum og skjegg puter som tillater maksimal for komfort og bekvemmelighet for barnet. En barnebilsetet bør også ha og justerbar nakkestøtten og formet armlener for å passe barnet ditt i en komfortabel stilling under reise.

Siden støtbeskyttelse. Barnesete bør være i stand til å beskytte barnet fra skader under en side-effekt-kollisjon. Hodet, nakken og brystet bør være i en sikker posisjon for å unngå skade på dem. Dette gjøres med en absorberende versa tether som distribuerer kraft til alle deler av kroppen i løpet av en ulykke.