Biler

Levetiden til en led: medvirkende faktorer!

Lysdioder er alltid skrøt om for deres lang levetid. Det eneste hinderet som hindrer flyvetiden av høyeffektive LED-lys er imidlertid deres brenne ut. En LED-produktet kan blåse av på bare seks måneder på grunn av sin brenne ut. Det er mange grunner for å brenne ut av disse lysene. Det større grunnen det en LED mislykkes, og burs ut er overdreven varme. Imidlertid tåler disse illuminations bare en spesifikk varme terskel slik at de kan opprettholde en lang levetid. Ulike typer lysdioder komme videre med ulike varme terskelen limit. Hvis det er slik, så hva som forårsaker dem til å varme overdrevet og brenne?

En rekke faktorer bidrar til dette problemet. For eksempel, hvis illuminations er montert i frontlys bolig og nær hodelykt pære, er og sannsynligheten høyere at de vil mislykkes tidlig i forhold til bruk egen bolig installasjoner. Lysdioder er oppvarmet til høy temperatur av heten produsert fra hodelykten, dermed fører dem til å mislykkes. En annen forekomst av deres feil er når de er montert i en liten bolig. For eksempel hvis lysene er installert i lisens plate forsamlingen, vil ikke små boliger tillate rask spredning av varme, og dermed fører til deres feil.

En annen grunnen til at disse illuminations mislykkes tidlig skyldes LED overdriving. Prinsippet om "mer er mindre" og "mindre er mer" er brukt her. Ved å øke strømmen til lysdiodene litt, mengden lys slippes ut kan økes. Men oppnås høy ytelse på bekostning av lifespan av illuminations.

En stor mengde av deres feil oppstår under spenning toppene, som øker mengden av spenningen som leveres til illuminations. Derfor kan ikke kraften være bare dukket opp for skyld forbedre lysstyrken i disse produktene. For å produsere lysere produkter, er lysdioder designet rundt en lysere base. Apt strømforsyninger brukes som kan kjøre dem til deres optimal potensial. Men til tross for dette faktum, er de å være skjøvet mot randen av deres maksimale strømforsyning, i lys av noe som gjør dem usedvanlig lyse. Dermed produsert varmen er fjernet, og er også nødvendig å bli fjernet fra kretsene.

For å formidle en lang levetid til lysdioder, er en effektiv varme management system et must. Dermed har fokus blitt flyttet fra å skru opp makt til å slå opp innovasjon, for å gjøre dem lysere. Riktig installasjon av en LED er nøkkelen til dens lang levetid. Videre, det er mange andre faktorer som bidra til å formidle en lengre levetid til disse lysene.