Biler

Kontanter for useriøs biler: Hva bestemmer verdien til junkers?

Hvis du eier en bil som ikke kjøres, og fikse det ville koste mer enn bilen er verdt, kan du planlegge å betale en slep lastebil til å frakte det bort. Før du gjør dette, bør du finne ut om en restverdi verft som tilbyr kontanter for useriøs biler ville kjøpe bilen, og trekke det bort gratis. Hvis dette høres ut som ønsketenkning, vurdere at berging yards regelmessig kjøper biler som er i dårlig forfatning. Selv når biler ikke kjører, er mange av deres deler fortsatt salgbar. Basert på følgende faktorer som bestemmer verdien av useriøs biler, kan du finne at din clunker er verdt penger til en restverdi verft som tilbyr kontanter for biler.

Alder

Eier av et kjøretøy har en tendens til å redusere som bilen blir eldre. Hvis din clunker er mindre enn 15 år gammel, kan god komponentene være i høy etterspørsel som reparasjon deler. Hvis bilen er en lag som tilbyr utmerket pålitelighet, for eksempel Honda eller Toyota, kan deler være verdifulle uavhengig av sin alder, som folk har en tendens til å kjøre disse typer kjøretøy i flere år.

Merke og modell

Populære fabrikater og modeller og gjør som demonstrerer utmerket pålitelighet har en tendens til å ha størst verdi for berging yards som tilbyr kontanter for useriøs biler. Selv når en populær modell ikke tilbyr stor pålitelighet, faktum at mange folk eier det betyr at delene forbli i høy etterspørsel, spesielt for en periode på ti år etter den bil utgivelsesdato.

Tilstand

En bil trenger ikke være i utmerket stand for en restverdi verft som tilbyr kontanter for biler å kjøpe den. Det må imidlertid ha brukbare deler, for eksempel karosserideler som er i god stand, hytte-komponenter som er fortsatt i god stand og motor komponenter som er fullt funksjonell. Selv etter at en bil har blitt ødelagt, inneholder den vanligvis noen nyttige komponenter.

Konklusjon

Berging yards som tilbyr kontanter for useriøs biler kjøpe ulike typer biler, inkludert de som er gammel, ødelagt, eller har sluttet å virke på grunn av mekaniske problemer. For å fastslå om en bil verdt å kjøpe, vil en restverdi verft trolig vurdere en alder av bilen, sin merke, modell, og sin generelle tilstand. Hvis bilen inneholder deler som er enkle å selge, kan en restverdi verft som tilbyr kontanter for biler betale eier hundrevis av dollar eller mer å kjøpe bilen.