Biler

Hvordan å få den mest penger til useriøs biler

Hvis en gammel clunker er arbeidsledige i garasjen eller oppkjørselen, ønsker du sannsynligvis å kvitte seg med det snart.

Men ikke vær i et rush å selge bilen. Selv om det kan se ut som det hører hjemme i en riving derby, er sjansene at paneler og motordeler er verdt noe. Før du selger bilen, vurdere alternativene nøye, og velg en som vil betale deg mest penger. Hvis du trenger hjelp til å bestemme det beste alternativet, bør det bidra til tipsene nedenfor.

Selge til en person

De fleste private kjøpere vil biler som kjører. Hvis kjøretøyet er nede for telling, er sjansene for å selge det til et individ slank--med mindre, selvfølgelig, bilen er en klassiker. I så fall, kan kroppen alene være verdifull. Hvis din clunker er bare en vanlig bil, er selge den til en forhandler eller en restverdi verft som betaler kontant for useriøs biler, skjønt, et bedre alternativ.

Selge til en Auto forhandler

Auto forhandlere er interessert i å kjøpe brukte kjøretøy. Tross alt, viser forskning at mange forhandlere gjøre en bedre fortjeneste fra selger pre-eide modeller enn nye. For en bil, skal være verdifullt å en forhandler, må det være i rimelig god stand. Forhandlere tankene ikke erstatte dekk eller noen dårlig motordeler, men de vil investere så lite penger som mulig å lage et kjøretøy salgbar. Følgelig, de vanligvis ikke tilbyr kontanter for useriøs biler.

Selge til en restverdi verksted

En restverdi verft som har en, "Cash for biler" programmet er det beste stedet å selge en bil som er ute av drift. Berging yards som tilbyr kontanter for useriøs biler selger brukelige deler fra biler som er ødelagt, brutt, eller har et problem som gjør dem u-kjørbare. I tillegg til vanligvis betaler selgeren hundrevis av dollar for en clunker, tilbyr en restverdi verft vanligvis å slepe bilen gratis.

Konklusjon

Hvis du har en gammel clunker som er ansett som en classic, eller trenger noen fikser å være i god stand, kan du få mest penger fra å selge det til en enkeltperson eller auto forhandler, henholdsvis. Men hvis bilen ikke er en klassiker, og ville kreve kostbare reparasjoner til å kjøre igjen, selge det til en restverdi verft som har en, "Cash for biler" programmet er det beste alternativet. Hvis du vil vite hvor mye din clunker er verdt, kan du ringe berging mye som tilbyr kontanter for biler i dag.