Biler

Hvordan å selge biler for svinn

Hvis du har en clunker sitter i din oppkjørselen, garasje eller--himmelen forby--forgård, du kan ha mer enn en ubrukelig kjøretøy på hendene. Selv om bilen, kan det se ut som den kom fra settet med "Mad Max: Beyond Thunderdome", kan det likevel være verdt pengene. Hvis du vil finne ut om det er, bør du ta det med til en restverdi verft som tilbyr kontanter for useriøs biler, eller har selskapet komme til deg hvis kjøretøyet er u-kjørbare. Før du gjør en telefonsamtale, skjønt, det er et par ting du bør vite om hvordan å selge biler for skrap, informasjon som vil hjelpe deg få mest penger for din clunker - kanskje selv nok til å sette en ned betaling på et nytt sett med hjul.

Ikke underby et brukbart redskap

Hvis bilen fortsatt fungerer, kan du få mer penger fra tilbyr den som en brukt bil enn som en ubrukelig clunker. Noen berging tomter kjøpe kjørbare biler i tillegg forliste og brutt ned biler som ikke er brukbar. Hvis din clunker fremdeles kjører, sjekk ut hvor mye det er verdt i Kelly Blue Book før du avvikle den for dens deler.

Ikke betale en avgift for tauing

Hvis en restverdi verft som betaler kontant for useriøs biler ønsker kjøretøyet, bør det taue den fra din eiendom gratis. Når berging mye liquidates en bil, mottar den langt mer penger enn det koster å kjøpe bilen og taue den. Derfor er det ingen grunn til å bli sittende fast med en tauing regning.

Hvis et verft prøver å belaste deg en tauing gebyr, ringe en annen hage der du kan selge biler for svinn uten å betale en avgift for sleping.

Motta flere bud

Motta flere bud hjelper holde budgivere ærlig. Hvis en potensiell kjøper vet at du vil motta andre tilbud eller allerede ha mottatt dem, er han sannsynlig å gjøre en rettferdig, konkurransedyktige bud. Fordi verdien av en clunker er vanskelig for selgeren å vurdere, motta flere bud serverer en annen hensikt, også: det hjelper deg å få en god ide om verdien av bilen.

Konklusjon

Når du selger biler for skrap, finnes det tre grunnleggende regler som du bør følge for å få den største avkastningen: ikke underby et brukbart redskap, motta flere bud, og ikke betale en avgift for tauing. Ved å følge disse reglene, kan du få penger for useriøs biler som du trodde var verdiløs.