Biler

Sofistikert kommunikasjonsinfrastruktur avgjørende for kurer selskaper

I denne dagen og alder, for en kurer selskap til vellykket ta på så mange courier jobber som den kan håndtere, er å kunne tilby service på høyteknologiske funksjoner i forbindelse med deres kjernevirksomhet av største betydning. Flere og flere kunder krever bekvemmeligheten og sanntidstilgang til informasjon om deres forsendelse, og selskapene som er i stand til å møte slike krav er de som excel i bransjen. Følgende er bare noen av de ledende teknologiene som er basert på en rekke avanserte tjenester.

Globalt å posisjonering System

Globalt å posisjonering system, eller GPS, kan organisasjoner som tar på courier jobber å vite hvor deres drivere eller levering biler til enhver tid. Vanligvis, en GPS-systemet er installert i hver selskap kjøretøy slik at prosjektlederen eller kommando sentrum vet hvor bilen er til alle tider. Dette er viktig ikke bare for å sikre effektiviteten i arbeidet eller de absolutte etterlevelse av kjøretøyet til sikkerhet og arbeidet prosedyrer, men også for å aktivere selskapet å samle viktige data for å fremme finjustere sine operasjoner.

Sanntidssporing

Sanntidssporing gjør det mulig for selskapet å sikre fullt effektiv gjennomføring av courier jobber det tar på. Inntil for få år siden, sanntidssporing ble oppnådd ved hjelp av en spesiell personlig digital assistent (PDA) med Wi-Fi og GPS evner, selv i dag, noen små leveringsselskaper fortsatt bruke store mengder. Mer nylig har imidlertid den økende bruken og redusere prisene på fancy smart-telefoner som kjører på Android har i stor grad erstattet den sa PDA-du trenger bare å kjøpe og laste ned de helt spesielle programmer for sporingsformål, sammen med andre kule høyteknologiske funksjoner som en typisk moderne smart telefon er i stand til.

Online-grensesnittet

Som oppleves av mange av dagens levering arbeidere, courier jobber kommer til disse selskapene eller enkeltpersoner som gjør kunden føle seg i kontroll av sine varer. Borte er dagene når kunder setter sine varer til ekspedisjonskontor og håpe på best. Disse dager, på betro pakken for levering til en annen del av verden, kunden kan faktisk "se" hva som skjer med deres vare gjennom et nettsted: hvor varen er for tiden, stopper det gjør, og eventuelle problem som kan oppstå under sin transport mot tiltenkte målet. Muligheten til å vite hva som skjer med deres kjære Last forsikrer kunden om levering driveren (eller selskapets) effektivitet, og dermed skape tillit. Kunder som å være informert om deres vare og denne immaterielle oppfyllelse ofte fungerer som den avgjørende faktoren for en kunde å bo lojale til deres valgte firmaet eller driveren. Online-grensesnittet også serverer både selskapet og kunden: det gir en praktisk måte for begge sider å kontrollere om alt er i orden, samt sikre ledelsen kan raskt feilsøke eventuelle uregelmessigheter.