Biler

Cloud computing for courier industrien

Cloud computing har sine fordeler og ulemper, men mest for høyre virksomheten eller for høyre bedriftseieren, teknologien kan være den perfekte løsningen for de ulike operative kravene som må oppfylles daglig. I courier bransjen, cloud computing kan forvandle det enkle oppgaven av å oppnå en courier-jobb i en som kan være mindre kostnadskrevende å gjøre. Imidlertid, der er to sider til problemet, og det er viktig å vurdere disse motstridende faktorer for å sikre at implementere cloud computing ikke ville fungere mot dine forretningsmål.

Effektivitet

Uttrykket "cloud computing" har ikke blitt en moteordet blant Teknologikyndige og geeks for ingenting. Mange bransjer, særlig de som er avhengige av behandlingen av enorme mengder av data har dratt nytte enormt fra cloud computing. Web hosting selskaper, for eksempel, er avhengige av den nevnte teknologien å minimere muligheten for noen nedetid og redusere driftskostnadene, samtidig som det gir en flott opplevelse for sine web hosting kunder (nettsteder servert fra en sky Last betydelig raskere enn de servert fra en tradisjonell web server). Courier industrien kan også utlede visse fordeler fra cloud computing-it kan sikre at en kurer jobb er oppfylt på tid og uten noen forsinkelse, for eksempel.

Centralised ledelse

Den tragiske erfaringen av en liten levering selskap som brukes en egen web-servere og in-house datamaskiner til å lagre all sin kunde bare informasjon for å miste det alle i en utilsiktet brann-er en advarende fortelling som sender shudders nedover ryggen til dem som synes å utføre en kurer jobb er bare om å levere en pakke. Når tjenestene som tilbys av datasentre ble populært, gjorde de tidligere nevnte tragedien bli en sjelden forekomst. Nå cloud computing har kommet, og plutselig alle de små problemer og feil ligger i sentrum av datatjenester synes en ting fra fortiden: med sentralisert styring av operative og kunderelaterte data, det er nesten null fare for å miste informasjon som er akkumulert gjennom årene - bortsett fra det faktum at teknologien gjør oppgaver en bris å oppnå.

Sikkerhet advarsler

Til tross for alle identifiserte awesome fordelene ved cloud computing, er det visse aspekter i driften av et transport og levering selskap som bør bli grundig analysert før skiftende dem alle til skyen. Som du vet, kan selv en enkelt mislykkede courier jobb være dyrt, spesielt hvis det er med en krevende store klienten, og potensialet av cloud computing for å "spre" feilen på tvers av flere klienter kan være for forbløffende å tenke. Slik tingene står for tiden, overføring av informasjon til skyen for å forbedre driftseffektiviteten er vel og bra, men sa overføringen bare involverer data og ikke faktiske ansvar. Kurer selskap- eller noe selskap for saks skyld-er selv ansvarlig for sensitive personlige data av sine kunder, for eksempel fødselsdato, personnummer og andre. Hvis disse opplysningene ble overført til skyen, med skyen som det er, og det oppstår brudd på sikkerheten, kan det katastrofale, spesielt for et lite selskap.

Så alt i alt er det siste ordet er dette: samlet, cloud computing er en fin måte å gjøre forretninger, men bare etter at sikkerhetsbekymringer har vært adressert.