Biler

5 må-ha tilbehør for den nye bilen

Forrige bilen er på sin siste Ben, du har en fulltidsjobb hvilke behøver du å være der rundt 6 am hver morgen, og ikke noe annet valg, men å investere i noe som vil få deg frem og tilbake for å arbeide. Du har endelig besluttet å ta spranget og la pengene ned på en ny tur. Så, nå som du har gått videre og kjøpt noe du kan stole på å ikke la deg strandet - la oss få det dårlige gutten løst opp!

I denne artikkelen, vil jeg bli dekket 5 må-ha tilbehør for den nye bilen. Disse er tilbehør som jeg tror hvert kjøretøy bør utstyrt "" med.

1. Bærbar luftkompressor

Jeg kan garantere du har våknet opp noen morgener, hoppet i dusjen, kledd for arbeid og løp ut foran døren bare å innse at du ikke kommer ingen steder med et flatt dekk. Jeg har vært der selv, og har så mange andre, jeg kan forestille seg. Plukke opp en liten, bærbar luftkompressor som kan kobles direkte til sigarettenneruttaket alltid vil sørge for at begynne du å jobbe på en rimelig tid, neste gang du støter på et flatt dekk.

2. Solseil

Har du noen gang gikk til dagligvarebutikk og forlot bilen ut i den stekende varmen av dagen, bare for å gå tilbake til en bil som er så varmt du ikke kan sitte i sete eller til og med tenke på berøre rattet? Jeg hater absolutt dette! Gjør deg selv en tjeneste og kjøpe en solseil for din tur, du vil være takke meg senere.

3. Batteri startkabler

Forlater frontlyktene på eller nøklene i tenningen, ved et uhell, må være en av de verre tingene bortsett fra et flatt dekk. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har klart å gjøre dette, men jeg kan sikkert si jeg har gjort det mer enn jeg kan telle på begge hender. Ikke bli stående et sted med ingen rundt for å hjelpe; investere i et par gode startkabler. Hvis ikke, vil du raskt komme vet du uttrykket "Jeg sa du så".

4. Lommelykt

Å ha en god lommelykt (eller noen lommelykt) ville komme beleilig. Svært sjelden vil du finne deg selv i en situasjon - for eksempel en flat eller blåst ut dekk - som krever at du har noen form for belysning for å kunne se hva du gjør. Ikke alle ulykker skje midt på dagen.

5. Gulvmatter

Det er riktig! Hvis du er bekymret med sporing skitt inn i din nye tur, plukke opp et par gulvmatter. Fra min erfaring kommer de fleste nye (eller brukt) biler med noe mer enn papir mats fra forhandleren. Kjøpe noen "ekte" gulvmatter - mindre turer til bilvask; mer penger i lommen.