Biler

Bor du på et blindspor gate? min venn gjør og kjører ned det hverdagslige

Har du noen gang lurt på hvorfor vi har så mange nivåer av regjeringen, så mange regler og forskrifter og så mai uheldig unnskyldninger fra våre tillitsvalgte og byråkrater? Boy, jeg gjør, og det virker mer enn noen gang disse folkene arbeider med full fordeler, pensjoner, og betalt mer enn de fleste i privat sektor gjør lignende arbeid. Faktisk jeg var å ta til en venn av meg nylig der ute i Sør-California, slår ut gaten han bor på er utpekt; Blindvei. Han liker ikke det, fordi han bor i en ganske fin inngjerdet av den gaten. Okay så, la oss snakke.

Angivelig, han bor i HOA ikke liker det heller, så min venn snakket med flere rådet medlemmer og de sa de ville se inn i det, kanskje erstatte at veiskilt med: "Ikke et gjennom Street" eller "Nei uttak" i stedet. De kaller ikke ham tilbake, og han fikk opprørt og var praktisk talt gråt i sin øl av tiden jeg hadde snakket med ham. Jeg lo bare, som er den dumme, irrelevante kommunale nivå regjeringen for deg. Jeg var ikke overrasket, som en bedrift jeg måtte håndtere disse yahoos i så mange byer, til slutt, jeg skjønte det var som å snakke med zombier, ja, du har sett de viser. De har bare aldri slutter kommer, tankeløse mobben av zombier.

Oh, tilbake til vennen min historie var alle hans hus association ønsket å bytte ut et enkelt tegn i byen, på hans street. Den offentlige arbeider direktøren, sa de ikke kunne gjøre det, tilsynelatende et par år siden staten California endte betegnelsen; "Ikke en gjennom gate" fra deres vei tegninger og skilting forskrifter. Min venn ble da anbefalt av departementet for offentlige arbeider at de ikke kan endre påloggingsalternativet «dead end» på gaten på grunn av statlige lov for veien tegn forskrift.

Men siden en "blindgate" er vanligvis definert som: "En gate som er ment å tillate utvidelse å tjene andre egenskaper og kan eller ikke kan ha en midlertidig snu området på sin lukket ende." Han foreslo å enten endre skiltet til"nei" i stedet - eller - å gjøre gaten, hvor den bøyer, starte en ny gate og navnet den etter den offentlige arbeider direktør eller et bystyre medlem.

Deretter trenger ikke byen «Dead End» tegnet der det er, og kan sette at tegn på andre gaten som ville være ekstremt kort og skiltet ikke vil dermed være ut av veien og vondt egenskapsverdier eller gjøre hans HOA medlemmer helt opprørt og sint på byen. Bystyret likte ideen, og nå de folkene er opptatt krangler om hvem å nevne gaten etter. Gå figur, må elske byråkratiet.