Biler

Gass-lagring tips for din bil: hvordan å spare på gass

Ved å følge disse gass lagring tips til bilen din, bør du kunne lagre på gass bruk. Du kan lagre mer bensin for å komme fra A til B, jo mindre du bruke opp verdifull fossile ressurser og jo mer penger du spare deg selv. Det mange ting du kan gjøre for å spare på gass, og reiser lange avstander for å finne noe lavere drivstoffpriser er ikke en av dem!

Uavhengig av drivstoffpriser eller redusere sylinder kapasitet på bilen din, her er noen gass-lagring tips:

Service bilen: Å ha din bil betjent regelmessig holder den kjører jevnt, og dermed på sitt mest økonomiske angående gassforbruk. Hold til tjenesten tidsplanen i brukerhåndboken hvis bilen er ny, og vedlikeholde vanlige tjenester, inkludert oljeskift, når du er forbi dette. Det kan virke en dyr måte å spare litt på gass, men du vedlikeholder bilen fordi du bør være og ikke bare for å spare på gass forbruket.

Sjekk dekkene: Du gjør motoren jobbe hardere og bruke mer gass hvis du kjører med under-dekk. Holde dekk oppblåst til produsentens anbefalte press - foran og tilbake. Sjekk slitebanen. Hvis slitasje er ujevn hjul kan være feiljustert, så har dette sjekket og realigned.

Unngå hjulspinn: Hjulspinn eller plutselige akselerasjon guzzles opp gass. Prøv å forutse trafikken flyte foran deg slik at du kan unngå plutselige bremsing og akselerasjon. Også holde fartsgrensene: kjøring over 50 mph betydelig øker drivstofforbruket per mile - fart koster penger, og ikke bare i bøter! Dette er en måte å spare på gass og bli en bedre sjåfør!

Bare bruk gass når du flytter: Slå av motoren når du er stoppet for lengre perioder. Tomgang motoren bruker opp gass. Det er en myte at du bruker mer gass når du starter igjen at du gjør når tomgang. Det betyr ikke at du bør slå av i en trafikk-kø - med mindre i en jam etter en ulykke.

Kjør lys: Fjerne alle elementer fra bilen som ikke trengs. Energi er nødvendig for å flytte vekt, og som kommer fra din gass tank. Bare lagre det du trenger i din bagasjerommet. Det kan ikke ha en stor effekt på kjørelengde, men det legger opp.

Lukk Windows: Hvis din air condition fungerer som den skal, er det billigere å bruke den med cruise hastighet enn åpning av Vinduer. Åpne windows opprette dra på din aerodynamikk, og dra legger til drivstoff-forbruk. Air condition er billigere, men bare bruke som når faktisk cruising. Åpne vinduer er billigere når stoppet eller i en stop-go linje av trafikk, og også når kjører i gang langsomt hastigheter i byer.

Bruke Gears riktig: Hvis du har en kjepp SKIFT, endre inn høyeste gear så snart som mulig. Du får maksimal effektivitet hvis du bytter utstyr mellom 2000 og 2500 RPM. Lav gears ved høye turtall forbruke mye drivstoff. Som nevnt tidligere, er rundt 50 MPH mest økonomiske kjørehastighet. Kjøring på 70 MPH bruker 15% mer gass enn på 50 MPH, og 60 MPH bruker 6% mer. Cruise control er mer effektiv enn manuell kjøring fordi det holder en jevn hastighet over lengre avstander.

Parkere intelligent: Det er bedre å reversere inn i en parkering bukt enn stasjonen rett inn i den. Bruke revers for å manøvrere med kald motor er dyrere i drivstoff enn å bruke en forover gear.

Bruk takstativ bare når behøvde: Hvis du har et tak rack eller sykle rack knyttet til bilen, fjerne den når den ikke er i bruk. Slike strukturer Legg til luftmotstand og øke ditt drivstofforbruk.

Disse gass lagring tips er mer vanlig måter å redusere drivstofforbruket. Hver av dem vil gjøre sitt eget personlige bidrag, og hvis du bruker dem alle du bør merke en betydelig årlige sparing. Dette ikke bare sparer på bensin, men også forbedrer din personlige carbon footprint. Å vite hvordan å spare på gass kan spare deg for en god del penger - kanskje nok for deg å kjøpe en enda større gas-guzzler enn du har nå!